ΤΟΠΙΚΑ posted by

3 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Νάουσα – δεν ήρθε ο ΕΟΔΥ

3 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Νάουσα – δεν ήρθε ο ΕΟΔΥ

Στην ίδια οικογένεια τα κρούσματα – Ελέγχεται το περιβάλλον τους

Στα τρία παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Νάουσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το veriotis.gr, πρόκειται για τρία άτομα που ανήκουν στην ίδια οικογένεια και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Από το πρωί υπήρχε και έντονη ανησυχία σχετικά με το Γηροκομείο της Νάουσας, καθώς υπάλληλος του Γηροκομείου είχε έρθει σε επαφή με το ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, κάτι που χτύπησε «καμπανάκι» και στον ΕΟΔΥ.

Ωστόσο ευτυχώς η εξέταση που έγινε στην υπάλληλο βγήκε αρνητική, καθησυχάζοντας εν μέρει την τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζουμε πως τα 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα ελέγχθηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο και δεν πέρασαν, ούτε νοσηλεύτηκαν στα Νοσοκομεία Νάουσας ή Βέροιας.

Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής ενημέρωση, είμαστε στην αναμονή για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί σε δύο ακόμα άτομα, που βρίσκονται στο περιβάλλον της οικογένειας με τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεδομένου ότι τα κρούσματα εντοπίστηκαν στην ίδια οικογένεια και βρίσκονται απομονωμένα στο σπίτι τους, δεν συντρέχουν οι λόγοι ώστε να μεταβεί στην Νάουσα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για περαιτέρω ελέγχους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *