ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την POWER BOOK Girl

Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ

Εκδόσεις: Φουρφούρι

Συγγραφέας: Soosh 

Προτεινόμενη Ηλικία: 2+ ετών

Ένα μικρό κορίτσι μιλάει για τον μπαμπά της. Για όσα κάνουν μαζί αλλά και ο ένας για τον άλλον. Μπορεί να την κάνει να γελάει αλλά και εκείνη τον στηρίζει στις δύσκολες στιγμές. Άραγε ο δικός σου μπαμπάς γιατί είναι ο καλύτερος;

Μία ιστορία γεμάτη άνευ όρων αγάπη, ευαισθησία, τρυφερότητα, και δοτικότητα. Ένα εξαιρετικό παραμύθι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Φαντασία, χιούμορ, αγάπη, ενσυναίσθηση είναι μερικά από όσα καταφέρνει να περάσει η συγγραφέας και εικονογράφος Soosh με το ελάχιστο αλλά κατάλληλα επιλεγμένο κείμενο, μία πρόταση για κάθε εικόνα αλλά και τα προσεγμένα σκίτσα της που δείχνουν πως σημασία δεν έχει η μεγαλόσωμη εμφάνιση του μπαμπά αλλά η συμπεριφορά του. Με την αντίθεση αυτή η συγγραφέας,Soosh θέλει να απομυθοποιήσει κάθε στερεότυπη εικόνα για τους αγαπημένους μπαμπάδες. Μια ιστορία που μπορεί να αποτελέσει το πιο τρυφερό δώρο για όλους τους μπαμπάδες που γιορτάζουν αυτή την Κυριακή.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φουρφούρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *