ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Εμπόρους ναρκωτικών συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ημαθίας με τη βοήθεια του σκύλου “Vector”

Εμπόρους ναρκωτικών συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ημαθίας με τη βοήθεια του σκύλου “Vector”

Συνελήφθησαν χθες (25 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για διακίνηση ναρκωτικών.

Στις έρευνες συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector» της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 119,4 γραμμαρίων, 4 μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα της οικίας του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 4,5 γραμμαρίων, 1 μικροδέμα με κοκαΐνη βάρους 0,2 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 715 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *