ΤΟΠΙΚΑ posted by

Σε σεμινάριο στην Αθήνα δίπλα στους κορυφαίους ο σεφ του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΗΠΟΥ – δείτε τα ιδιαίτερα πιάτα (φώτο-βίντεο)

Σε σεμινάριο στην Αθήνα δίπλα στους κορυφαίους ο σεφ του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΗΠΟΥ – δείτε τα ιδιαίτερα πιάτα (φώτο-βίντεο)

Όπως γράψαμε χτες, σε σεμινάριο υψηλής μαγειρικής στην Αθήνα βρέθηκε ο σεφ του Κτήματος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ στην Αλεξάνδρεια Βαγγέλης Μπογιατζής.

Το σεμινάριο πραγματοποίησαν οι καταξιωμένοι σεφ Γιώργος Γραμματικόπουλος και Σταύρος Ψωμόπουλος οι οποίοι παρουσίασαν τεχνικές της Σύγχρονης Κουζίνας.

Το σεμινάριο έγινε στις 4 και 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο σεμιναριακό κέντρο UCOOK του πασίγνωστου σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη, γνωστού από την εκπομπή που παρουσιάζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με τίτλο «Μαγειρεύουμε οικονομικά».

Δείτε εικόνες και βίντεο από τις ιδιαίτερες δημιουργίες που παρουσιάστηκαν:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

Ταρτάρ μόσχου

Φιλέτο λαυράκι σερβιρισμένο με μαύρο ταραμά

Καρπάτσιο μόσχου

Vitello Tonnato (Φιλέτο μόσχου με μους τόνου Ελαφονήσσου)

Ταρτάρ τσιπούρας με μαύρο χαβιάρι Ταπιόκας

Ραβιόλι με σύγκλινο Μάνης και σως μπεαρνεζ

 Χτένια και μύδια με σάλτσα αυγολέμονου σερβιρισμένα με ξηρό πάγο

Σορμπέ μάνγκο με χειροποίητη σοκολάτα γάλακτος και μπισκότο αμυγδάλου

 Σορμπέ μάνγκο με καραμελωμένο μήλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *