ΤΟΠΙΚΑ posted by

Παναγιώτης Γκυρίνης: “Tα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Μαρίας Παναγιωτίδου”

Παναγιώτης Γκυρίνης: “Tα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Μαρίας Παναγιωτίδου”

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Παναγιώτης Γκυρίνης στο θλιβερό άκουσμα του αδόκητου θανάτου της υπαλλήλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Μαρίας Παναγιωτίδου, προέβη στο ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

“Απέραντη θλίψη μας γέμισε η είδηση του αδόκητου θανάτου της Μαρίας Παναγιωτίδου, Διευθύντριας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας. Η εκλιπούσα, υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια για 13 χρόνια στο ΚΔΑΠ Αλεξάνδρειας, που στεγαζόταν στο κτίριο του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της”.

Ο
Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Παναγιώτης Γκυρίνης

1 Comment

  • Αγαπητέ δήμαρχε για να μην συλληπηθητε κ άλλη οικογένεια φροντιστε να κάνετε κάτι κ στο δρόμο από Νησέλι για Μελίκη. Στη συγκεκριμένη στροφή σήμερα βρέθηκε κ άλλος στο κανάλι έλεος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *