ΤΟΠΙΚΑ posted by

Φωτιά σε απορριμματοφόρο του δήμου Αλεξάνδρειας – δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα ο οδηγός!

Φωτιά σε απορριμματοφόρο του δήμου Αλεξάνδρειας – δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα ο οδηγός!

Φωτιά πήρε σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 απορριμματοφόρο του δήμου Αλεξάνδρειας. 

Ο οδηγός άδειαζε τους κάδους και εν κινήσει αντιλήφθηκε καπνούς να βγαίνουν μέσα από το απορριμματοφόρο.

Έκπληκτος αντίκρισε πως στον κάδο είχε πεταχτεί ψησταριά με κάρβουνα που δεν είχαν σβήσει μετά τη χρήση.

Η φωτιά εξαπλώθηκε στα απορρίμματα και κατ΄επέκταση στο απορριμματοφόρο.

Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική που έσβησε τη φωτιά από την οποία προκλήθηκαν ζημίες στο όχημα το οποίο μεταφέρθηκε στο συνεργείο.

4 Comments

  • Από κανένα σατανιασμένο σαν τον κούλη αγόρασαν τα απορριμματοφόρα στον Δήμο, τέτοια κατάρα δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάθε μήνα και από ένα πάει στο συνεργείο. Να κάνουν αγιασμό και εξορκισμό – και δεν αστειεύομαι καθόλου.

  • Στ καμια αλλη δυτικη χωρα δεν θα γινοταν αυτο. Ανθρωποι που δεν εχουν διδαχτει στοιχοιωδεις κανονες πολιτισμου. οπως σβηνουμε τα αποτσιγαρα μας , τα καρβουνα μας απο το ζωο που κανιβαλισαμε κοκ. Δεν θα μιλησω για ανακυκλωση, που υπευθυνος μας κοιτουσε αποσβολωμενος/ Ανευθυνα οντα στοην αυτοδιοικηση , ανθρωποι που για το στοιχειωδες , την καθαριοτητα, ζηταν την βοηθεια του θεου, Τι μεσαιωνας αυτη η πολη

  • ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ? ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΙ ΕΚΑΙΓΕ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΑΔΟΣ, ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ.

  • Εάν είχε και πανσετες λουκάνικα πάνω τότε θα ήταν τα πράγματα ακόμη πιο σοβαρά η λύση είναι πριν φορτωθεί ο κάδος κάνα δυο λαγωνικα σκυλιά να τους μυρίζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *