ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια για τα κοιμητήρια στο Κεφαλοχώρι: Κηδέψαμε τον παππού μας σαν..

Αναγνώστρια για τα κοιμητήρια στο Κεφαλοχώρι: Κηδέψαμε τον παππού μας σαν..

Κηδεψαμε τον παππού μου.

Σε αυτό εδώ το χωράφι σαν ένα σκυλί.

Και μας είπαν ότι αυτά είναι τα καινούργια μνήματα του Κεφαλοχωριου.

Είναι ένα χωράφι γεμάτο μπάζα τα οποία εμείς μαζέψαμε στην άκρη.

Αναρτήστε το παρακαλώ για να δει ο κοσμος τα χάλια αυτά.

Αναγνώστρια

8 Comments

  • άμα σε ενοχλούν καθαρίσετα ούτε 10 λεπτά δεν θα σου πάρει 10 πετρούλες είναι άμαν ποια με την κάθε κυράτσα .

    • Παντελάκο μου, πως φαίνεται ότι είσαι όχι μόνο κομπλεξικός αλλά και ένα αμόρφωτο κατακάθι της κοινωνίας.
      Η κοπέλα ήθελε να ενημερώσει για αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν και σύμφωνα με τα λεγόμενα σου όχι μόνο η κατάσταση αυτή είναι αποδεκτή αλλά η ίδια ( την οποία και αποκάλεσες και κυράτσα χωρίς να ξέρεις τίποτα για την ίδια και τον χαρακτήρα της) και οι συγγενείς του κεκοιμημένου θα πρέπει μαζί με το πένθος να χτίσουν και τα κοιμητήρια ( τα οποία θα έπρεπε να ήταν χτισμένα εδώ και πολύ καιρό από τον δήμο).
      Και επειδή θα μου πεις πως και εγώ σε αποκάλεσα επίθετα χωρίς να σε ξέρω προσωπικά θα σου απαντήσω από τώρα πως δεν χρειάζονται πάνω από τρεις λέξεις σου για να καταλάβει κανείς το ήθος σου. Και για να μην το παίζω και αυθεντία και ηθικό στοιχείο και εγώ ο ίδιος, ήρθε η ώρα να σου ευχηθώ όταν κάνεις την χάρη στην ανθρωπότητα και πάψεις να αποτελείς μέλος της να σε πετάξουν σε κάποιο κανάλι.
      ΥΓ admin αν σβήσεις το δικό μου σχόλιο ζητώ να σβήσεις και αυτό το αγαπητού Παντελή.

  • ο θεος να τον αναπαυσει ο δημος εχει την ευθυνη και οχι η εκκλησια αλλα νομιζεις οτι δηδουν την πρεπουσα σημασια στους κεκοιμημενους ; παντου σκουπιδια μπαζα χορτα αλλα τουλαχιστον εναν φραχτη να εχουν αυτος ειναι ο δημαρχος οι δηθεν συμβουλοι και αλλοι

  • Κ.παντελη σου εύχομαι να μην έρθεις ποτέ στην θέση μας δεν είναι οι Πετρούλες όπως λέτε γτ τις καθαρίσαμε την ίδια μέρα κιόλας είναι το ότι είναι χωράφι στην κυριολεξία με χόρτα χωρίς τίποτα απλά πήγαμε κ τον πετάξαμε εκεί μέσα..

  • Νομίζω ότι η εκκλησία θα έπρεπε να πληρώνει γι αυτά και όχι ο δήμος. Τόσο χρήμα βγάζουν από κηδείες και μνημόσυνα και τρισάγια. Ο “Παντελής” καλά θα ήταν να βοηθούσε κι ο ίδιος στο καθάρισμα,.

    Ας αναπαυθεί ο άνθρωπος εν ειρήνη.

  • Παντελή είσαι πολύ φάουλ με το σχολιο σου αν δεν έχεις γνώσει μην σχολιάζεις πριν δύο χρόνια στο ιδιο χωριό δεν είχαμε χωρο να θάψουμε τον πατέρα μου και δεν μου έφτανε η στεναχώρια μου έψαχνα και που θα τον βάλω.Οσο για τον παραπάνω αναγνώστη κάνει πολύ μεγάλο λάθος είναι ξεκάθαρα ευθύνη του δημου

  • Ούτε τον σχολιασμό δεν αξίζεις Παντελή. Είσαι πολύ λίγος για να ασχοληθεί κάποιος μαζί σου

  • Αναρωτιέμαι γι αυτήν την ντροπή ποιος ευθύνεται τελικά;
    Οι κάτοικοι του χωριού που αδιαφορούν και δεν σέβονται
    Τους κεκοιμομενους τους ( που δεν τους βγάζουν) ο παπάς; ο νεκροθάφτης;
    Ο δήμαρχος; Ο αντιδήμαρχος; Το δημοτικό συμβούλιο; Η πρόεδρος του χωριού; Το τοπικό συμβούλιο; Μάντεψε φταίει ο συγχωρεμενος που πέθανε….ντροπή και αισχος! Αλλά που χάθηκε η ντροπή για να την βρούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *