ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Σε αγώνα προετοιμασίας στη Σκύδρα τα κορίτσια του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας (φώτο)

Σε αγώνα προετοιμασίας στη Σκύδρα τα κορίτσια του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας (φώτο)

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ που θα ξεκινήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, η ομάδα Κορασίδων του Άθλου Αλεξάνδρειας ταξίδεψε στη γειτονική Σκύδρα για φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα.

Στην αποστολή του Άθλου συμμετείχαν 14 αθλήτριες μαζί με τον προπονητή τους κ. Βρογκιστινό Παναγιώτη και τους συνοδούς και γονείς των αθλητριών από την Αλεξάνδρεια.

Τα κορίτσια του Άθλου έδειξαν μια πολύ καλή δυναμική τόσο με το παιχνίδι τους όσο και με την πολύ οργανωμένη παρουσία τους.

Παρότι το παιχνίδι είχε ανεπίσημο χαρακτήρα και οι δύο προπονητές δοκίμασαν πολλά σχήματα, η ομάδα της Αλεξάνδρειας έδειξε να ξεχωρίζει στον αγωνιστικό χώρο και να υπερτερεί της άκρως ανταγωνιστικής ομάδας του Σκυδραικού.

Τα αποτελέσματα της πολύ συστηματικής και λεπτομερούς δουλειάς που γίνεται στο τμήμα κοριτσιών του Άθλου είναι παραπάνω από εμφανή.

Ήδη φέτος, για πρώτη φορά, λειτουργούν δύο τμήματα κοριτσιών με το αγωνιστικό (Κορασίδες) να ετοιμάζεται για το επίσημο πρωτάθλημα αλλά και με το προαγωνιστικό (κορίτσια Δημοτικού) να ακολουθούν κατά πόδας και να αποτελούν την επόμενη, πολύ ελπιδοφόρα, γενιά.

Επίσης στο μικρό τμήμα Προτζούνιορ της Ακαδημίας που είναι μικτό υπάρχουν κι εκεί πολλά μικρά κορίτσια.

Η Ακαδημία Άθλος , μετά το Μπάσκετ Ανδρών και την μεγάλη επιτυχία των Ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής της, αναγεννά και το γυναικείο Μπάσκετ που είχε να δραστηριοποιηθεί στη πόλη μας από τη δεκαετία του 1990.

O Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα την ομάδα του Σκυδραικού καθώς και τον κ. Δεληδημήτρη Δημήτριο για την άκρως επαγγελματική δουλειά στο κομμάτι της φωτογραφικής κάλυψης του παιχνιδιού και την προσφορά του υλικού στην ομάδα μας.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *