ΤΟΠΙΚΑ posted by

Σε τραγική κατάσταση το έδαφος στις γραμμές του ΟΣΕ στην είσοδο της Αλεξάνδρειας

Σε τραγική κατάσταση το έδαφος στις γραμμές του ΟΣΕ στην είσοδο της Αλεξάνδρειας

Πολλά και δικαιολογημένα είναι τα παράπονα των οδηγών της περιοχής μας και όχι μόνο για την κατάσταση του εδάφους στις γραμμές του ΟΣΕ στην είσοδο της Αλεξάνδρειας.

Η κατάσταση του εδάφους είναι σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα να γίνονται πολλές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο σημείο και κατ’ επέκταση και στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Οι οδηγοί επιλέγουν σωστά να περάσουν προσεκτικά από το σημείο για να μην ζημιώσουν τα οχήματά τους.

Δείτε χαρακτηριστικά στις εικόνες και στο βίντεο που ακολουθούν:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

5 Comments

  • πηγαινε στο Πλατύ να δεις τι γινεται.
    Το θεμα ομως ειναι πως κανεις δεν νιωθει υπευθυνος.
    Ο δημος λεει αρμοδια ειναι η περιφερεια, η περιφερεια λεει αρμοδιος ειναι ο ΟΣΕ, ο ΟΣΕ λεει αρμοδιοι ειναι οι Ιταλοι σε αυτους μας πουλησαν. Και παει λεγοντας.
    Αλλα δεν φταινε οι υπευθυνοι που μας κοροιδεουν.Καλα μας κανουν.
    Φταιμε εμεις που τρεχουμε για μια φωτογραφια και μια χειραψια με πολιτικους,πολιτευτες και πολιτικαντηδες της συμφορας αλλα οταν περνάμε απο εκει παιρνουμε τα αμορτισερ αγκαλια.Αυτα και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  • Δεν τον ενδιαφέρει τον Δήμαρχο,
    αφού, παπει για Βουλευτής!

  • Το συγκεκριμένο σημείο της πόλης , είναι άψογο, μηδενίζει τις ταχύτητες των οχημάτων πριν την είσοδο στην πόλη ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί και τα μέσα σταθερής τροχιάς!!!!!! το υπόλοιπο της πόλης θέλει αλλαγή εκ θεμελίων, βλέπε Πεζοδρόμια στην Βιζυηνού που ξεφυτρώνουν κολόνες ηλεκτροφωτισμού ώστε να μην χωράει άνθρωπος να περάσει (super market Τρευλα), δρόμοι κατεστραμμένοι, η ευθεία – dragster (οδος Ελ.Βενιζέλου), διπλοπαρκάρισμα στην Βετσοπούλου (1 λεπτό μόνο να πάρω τσιγάρα ή καφέ ή κοτόπουλο), για την καθαριότητα δεν θα πω τίποτα γιατί θα με φάνε τα αδέσποτα σκυλιά. Φυσικά -πρώτα απ΄όλα- η έλλειψη παιδείας όλων μας (πολιτών – διοικούντων)

    • Στην βενιζελου πηγαινουν με 70-90 το βραδυ μετα τις 10. Το ιδιο και στην 28 οκτωβριου. Δεν βλεπω μπλοκα ομως. Στην βεροια υπαρχουν.

  • Που να δείτε τον δρόμο από κορυφή Ημαθίας για Τρίκαλα Ημαθίας. Για γέλια. Όλος σπασμένος. Εκεί δεν γίνονται αναφορές;

    Από την αερογέφυρα κορυφής προς Τρίκαλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *