ΤΟΠΙΚΑ 8 Δεκεμβρίου, 2017 posted by admin Share Πριν λίγο: Σεισμός αισθητός στην Αλεξάνδρεια Σεισμική δόνηση σημειώθηκε περίπου στις 01:45 τη νύχτα η οποία έγινε αισθητή στην Αλεξάνδρεια. Περισσότερα σε λίγο… 8 Comments Ανώνυμος 08 Δεκεμβρίου, 2017 1:58:36 πμ Prepi na itan meggalo Απάντηση Ανώνυμος 08 Δεκεμβρίου, 2017 2:00:31 πμ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑΣΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΕΩΛΟΓΟ Η ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ. Απάντηση makis 08 Δεκεμβρίου, 2017 2:03:38 πμ pedia ti ginete ti tha kanoume Απάντηση !! 08 Δεκεμβρίου, 2017 2:10:44 πμ 3.5 Απάντηση Ανώνυμος 08 Δεκεμβρίου, 2017 2:12:26 πμ Ηταν τόσο μικρός που ούτε οι αισθητήρες δεν τον κατέγραψαν με λίγα λόγια αδιάφορος ! Απάντηση λιτσα βαλκανη 08 Δεκεμβρίου, 2017 2:47:05 πμ εδω στην Βεροια τον νιωσαμε μας τρανταξε κανονικα Δημήτριος 08 Δεκεμβρίου, 2017 2:16:10 πμ Δεν χρειάζεται πανικός στο σεισμό ψυχραιμία.Μπορεί και να σημαίνουν κάτι όλοι αυτοί οι μικρο σεισμοί ,αλλά μπορεί και να μην είναι τίποτε. Απάντηση !! 08 Δεκεμβρίου, 2017 2:28:49 πμ egw pantos koimamai kato apo th gunaika Απάντηση Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Σχόλιο * Όνομα Email Ιστότοπος Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.
Prepi na itan meggalo
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑΣΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΕΩΛΟΓΟ Η ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ.
pedia ti ginete ti tha kanoume
3.5
Ηταν τόσο μικρός που ούτε οι αισθητήρες δεν τον κατέγραψαν με λίγα λόγια αδιάφορος !
εδω στην Βεροια τον νιωσαμε μας τρανταξε κανονικα
Δεν χρειάζεται πανικός στο σεισμό ψυχραιμία.Μπορεί και να σημαίνουν κάτι όλοι αυτοί οι μικρο σεισμοί ,αλλά μπορεί και να μην είναι τίποτε.
egw pantos koimamai kato apo th gunaika