ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ;

Ένα από τα συχνότερα λάθη που κάνουν όσοι μαγειρεύουν, είναι να το …παρακάνουν με το αλάτι.
Αν λοιπόν για κάποιο λόγο, δοκιμάσετε το φαγητό και είναι …λύσσα, μην βιαστείτε να το πετάξετε. Βάλτε μέσα στην κατσαρόλα που βράζει δυο πατάτες κομμένες στα 4 και μαγειρέψτε λίγο ακόμα. Η πατάτα έχει το ιδίωμα να «τραβά» το αλάτι και έτσι το φαγητό θα έρθει «στα ίσα του».Το τρικ δεν ισχύει δυστυχώς για ψητά στον φούρνο. Εκεί, η πατάτα …σηκώνει τα χέρια ψηλά.
perierga

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *