ΤΟΠΙΚΑ posted by

CINEMA: ΤΟ “THE ARTIST” ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ TRAILER)

Το φιλμ “The Artist”, η βωβή και ασπρόμαυρη αίσθηση της χρονιάς, απέσπασε το πολύτιμο Βραβείο της Ένωσης Παραγωγών (PGA), που παραδοσιακά δείχνει το δρόμο για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. “Δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα παίρναμε μια γεύση του αμερικάνικου ονείρου”, δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας ανεβαίνοντας στη σκηνή για να…
παραλάβει το βραβείο, αλλά μάλλον είπε ψέμματα, γιατί όταν γράφεις μία ερωτική επιστολή προς το ένδοξο Χόλιγουντ δεν μπορεί να μην περιμένεις να σου επιστρέψει λίγη από την αγάπη!
Στις υπόλοιπες κατηγορίες, ξεχώρισε η βράβευση του “Τεν Τεν”, της κινουμένων σχεδίων δημιουργίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ στα τηλεοπτικά δρώμενα το “Downton Abbey” εδραίωσε την κυριαρχία του, μαζί με το “Modern Family”, μετά τις Χρυσές Σφαίρες.
Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι τελευταίοι τέσσερις νικητές του εν λόγω βραβείου (“Ο Λόγος του Βασιλιά”, “The Hurt Locker”, “Slumdog Millionaire” και “Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους”) κέρδισαν τελικά και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην 22χρονη ιστορία του θεσμού, περισσότερα από τα δύο τρίτα των νικητών έχουν πάρει σπίτι τους τελικά και το χρυσό αγαλματάκι του θείου Όσκαρ. Όλα δείχνουν πως και φέτος η παράδοση θα συνεχιστεί.

inews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *