ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: 5.000 ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ

Πράσινο φως για την πρόσληψη συνολικά 5.000 θεραπευτών ιατρών στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) άναψε η αρμόδια τριμελής επιτροπή του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Οι ιατροί που θα προσληφθούν θα καλύψουν τις ανάγκες του νέου οργανισμού παρέχοντας ιατρική περίθαλψη στους ασφαλισμένους.

Εντός των επόμενων ημερών ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνης, αναμένεται να υπογράψει τη σχετική απόφαση στην οποία θα…
περιγράφονται οι διαδικασίες πρόσληψης καθώς και η κατανομή των θέσεων και των ειδικοτήτων των ιατρών που θα απασχοληθούν στον ΕΟΠΥΥ.
Οι θεράποντες ιατροί θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις μίσθωσης έργου, διάρκειας δυο ετών. Οι συμβάσεις θα συναφθούν υπό την απαραίτητη προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων του άρθρου 6 του Ν. 2527/1997 Τροποποίηση και συμπλήρωση διατάξεων του Ν.2190/1994 και άλλες διατάξεις (ΦΕΚ 206 Α 1997), όπως ισχύει, που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, ότι το έργο δεν πρέπει να ανάγεται στον κύκλο των συνήθων καθηκόντων των υπαλλήλων του οικείου φορέα και ότι απαγορεύεται η ανανέωση ή παράταση των συμβάσεων αυτών.
dimosio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *