ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Σε ρεπορτάζ που έκανε ο αναγνώστης μας, εκπαιδευτικός  και μας απέστειλε τις σχετικές φωτογραφίες, ασχολείται με ένα σοβαρότατο θέμα, αυτό με την κατάσταση του δρόμου Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης, μέχρι την Χαλκηδόνα. Τον γνωστό σε όλους μας ως τον παλιό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι παραπάνω από αυτά που αναφέρονται στο ρεπορτάζ που πρέπει να διαβαστεί από όλους μας, αφού όλους μας αφορά: 

“Παρακαλώ,
Γράψε κάτι για την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση του οδοστρώματος στο άξονα Αλεξάνδρεια…

Χαλκηδόνα. Συγκεκριμένα μπροστά στο παλιό στρατόπεδο λίγο μετά το γήπεδο από όπου είναι και οι φωτογραφίες, η άσφαλτος παρουσιάζει μεγάλες ανωμαλίες με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και να πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς. Το σκηνικό επαναλαμβάνεται στο ύψος του Παλαιοχωρίου ενώ επίσης τραγική είναι η κατάσταση στο ύψος του ΕΛΒΙΖ. Να μην μιλήσουμε για την προπολεμική γέφυρα στο Λουδία. Ποιός είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση του δρόμου αυτού; Αν και δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλειά όταν συντηρήθηκε ο δρόμος. Όπως πάντα περιμένουμε να θρηνίσουμε θύματα μάλλον για να ενεργήσουμε.

Υ.Γ. Να σημειώσουμε ότι η κατάσταση του συγκεκριμένου δρόμου επιδεινώθηκε ραγδαία λόγω αύξησης της κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων. Αιτία οι αυξήσεις στις τιμές των διοδίων τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μέριμνα για το θέμα αυτό;”

Αναγνώστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *