ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ρουμάνος αντίζηλος του 16χρονου σκότωσε το ανήλικο ζευγάρι που τα πτώματά τους βρέθηκαν στην περιοχή Ανάληψη του Λαγκαδά (διαβάστε το θέμα ΕΔΩ).
Η αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος καθώς συνελήφθη ένας 23χρονος Ρουμάνος και αναζητούνται οι τέσσερις συνεργοί του. Μεταξύ αυτών ο 18χρονος αδερφός του.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 18χρονος διατηρούσε…
δεσμό με την 17χρονη. Όταν όμως την είδε με τον 16χρονο, έξω από το σπίτι του δεύτερου στην Άνω Πόλη διαπληκτίστηκε μαζί του.
Αργότερα την ίδια ημέρα, τους έστησαν καρτέρι σε στάση λεωφορείου στο Δενδροπόταμο και επιτέθηκαν στον 16χρονο χτυπώντας τον με λοστό στο κεφάλι και στο σώμα.
Ενώ στην αρχή αποχώρησε, αργότερα επέστρεψε με ΙΧ στο οποίο σύμφωνα με την αστυνομία επέβαιναν ο 23χρονος αδερφός του δύο ακόμη άτομα και μία γυναίκα.
Ανάγκασαν τα ανήλικα θύματα να ανέβουν στο αυτοκίνητο και τα οδήγησαν στην περιοχή του Λαγκαδά ενώ η αστυνομία ερευνά τον τρόπο θανάτου των δύο παιδιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος φέρεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδας (κλασσικά…). Έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.
thermopilai.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *