ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ (ΦΩΤΟ)

Δύο διαφορετικές παρέες που ωστόσο έχουν τόσο μεγάλη σχέση μεταξύ τους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο καφέ Τροκαντερό της Αλεξάνδρειας. 
Η μία παρέα είναι του βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη στην οποία βρίσκονται ο στενός συνεργάτης του βουλευτή Σάκης Σύγγας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος δήμου Πλατέος Σάκης Παντόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος…

Αντιγονίδων Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Τζίμης Συμψερής, ο Μόσχος Κυτούδης και ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας Γιάννης Κιρκιλιανίδης. (φώτο 1) 

Η δεύτερη παρέα είναι του δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη. Μαζί του ο Απόστολος Βεσυρόπουλος το όνομα του οποίου παίζει δυνατά να είναι υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβαρδίνας, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Τάκης Παπαδόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Αριστείδης Ματσούκας. (φώτο 2). Μάλιστα την ώρα που βγάλαμε το φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας μας είπε χαρακτηριστικά ότι βγαίνει φωτογραφία με τον επόμενο βουλευτή της Ν.Δ. εννοώντας τον Απόστολο Βεσυρόπουλο. Δείτε και τις δύο φώτο: 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *