ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι ανατίναξαν το μαγαζί του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα, όπου καταστράφηκε ολοσχερώς! Ο διαιτητής γλίτωσε από θαύμα. 
Η έκρηξη της βόμβας έγινε στις 01:20 τα ξημερώματα στον φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα, ενώ ο ίδιος γλίτωσε ως….
εκ θαύματος καθώς συνήθως αρχίζει την εργασία του στο κατάστημα από τη 01:00, αλλά απόψε έτυχε να αργήσει να πάει στην δουλειά του!
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο φούρνος καταστράφηκε ολοσχερώς από τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι στην επιχείρηση του έμπειρου διαιτητή της Super League. Από την ισχυρότατη έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο σημείο, αλλά και σε διπλανά κτήρια και καταστήματα. Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο τόσο η Αστυνομία, όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Μεσσηνίας. 
Η Ασφάλεια Καλαμάτας ανέλαβε την διαλεύκανση της υπόθεσης καταγράφοντας τις υλικές ζημιές. Ευτυχώς λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ φυσικά από τύχη γλίτωσε και ο Κωνσταντινέας. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα άγνωστοι είχαν βάψει με σπρέι το αρτοποιείο που διατηρεί ο κ. Κωνσταντινέας, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα (2-1).
Δείτε ΦΩΤΟ από την έκρηξη




gazzetta

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *