ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΝΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Σε συνάντηση που είχαμε με την διευθύντρια του 2ου γυμνασίου Αλεξάνδρειας Άννα Λαμπίρη μας ενημέρωσε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κτίριο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Αλεξάνδρειας. Και οι δύο καθαρίστριες του σχολείου έχουν συνταξιοδοτηθεί με αποτέλεσμα το σχολείο να εξυπηρετείται από μία υπάλληλο η οποία μάλιστα έρχεται για κάποιες ώρες από το ΕΠΑΛ και όπως είναι λογικό δεν μπορεί να αναπληρώσει την εργασία που έκαναν δύο υπάλληλοι. Το θέμα είναι ότι και…

η κυρία που έρχεται από το ΕΠΑΛ πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να συνταξιοδοτηθεί και είναι άγνωστο πως θα αναπληρωθούν οι συγκεκριμένες θέσεις. Όπως μας είπε η κυρία Λαμπίρη, είχε ενημερώσει σχετικά με το θέμα τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδη πριν τα Χριστούγεννα, πριν δηλαδή συνταξιοδοτηθούν οι δύο καθαρίστριες του σχολείου αλλά από τότε δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. 

Πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με παιδιά και με την υγιεινή τους. Το πρόβλημα παραμένει στα δύο σχολεία και θα πρέπει να δοθεί άμεση λύση.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *