ΤΟΠΙΚΑ posted by

30% ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΕΡΟΥ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ;

Σε μείωση των λογαριασμών νερού των κατοίκων της Πτολεμαΐδας και των γύρω περιοχών προχωράει ο δήμος Πτολεμαΐδας σύμφωνα με δημοσίευμα του kozanilife.gr. Στην Αλεξάνδρεια τι κάνουμε; Συνεχίζουμε και έχουμε τα ίδια….
Διαβάστε το δημοσίευμα: 

“Τη μείωση των λογαριασμών νερού των κατοίκων της Πτολεμαΐδας και των περιοχών του πρώην Καποδιστριακού δήμου Πτολεμαΐδας ανακοίνωσε η…

δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου. Η μείωση κατά 30% θα είναι ορατή στους λογαριασμούς που θα λάβουν αυτό το διάστημα οι καταναλωτές, καθώς η κατάργηση του ειδικού τέλους που προέβλεπε ο Ν. 1069/80 άρθρο 11 παρ. 1 για τη μελέτη, κατασκευή και επέκταση έργων ύδρευσης και αποχέτευσης έγινε ήδη από την 1/1/2012. Να σημειωθεί ότι το ειδικό τέλος αφορούσε σε ποσοστό 80% επί της αξίας του νερού που καταναλωνόταν.
Η κ. Βρυζίδου ανακοίνωσε, επίσης, την έναρξη έργων ύδρευσης στα τοπικά διαμερίσματα Περδίκκα-Ασβεστόπετρας και Πενταβρύσου, ενώ τόνισε ότι στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής είναι η κατασκευή νέων δικτύων ύδρευσης στα δημοτικά διαμερίσματα Γαλάτειας, Ολυμπιάδας, Προαστείου και Δροσερού, καθώς και η αντικατάσταση των παλιών τμημάτων του δικτύου ύδρευσης στην πόλη της Πτολεμαϊδας.
Η κατασκευή των νέων έργων θα καλυφθεί σε μεγάλο ποσοστό μέσα απο την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ, ενώ η ίδια συμμετοχή θα καλυφθεί απο την ΔΕΥΑΠ που, όπως τόνισε, με χρηστή διαχείριση και καλή οργάνωση θα επωμιστεί το κόστος προς όφελος των πολιτών.
Ο πρόεδρος της επιχείρησης Δημ. Τσαγκαλίδης έκανε λόγο για μια «γενναία απόφαση» με μοναδικό στόχο να ελαφρύνει τους πολίτες από τα βάρη στα οποία καλούνται να ανταποκριθούν.

Α. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *