ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ! ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ;

Οι παραγωγοί πατάτας Νευροκοπίου πήραν την τύχη της παραγωγής τους στα χέρια τους, έβγαλαν τους ενδιάμεσους και αποφάσισαν να πουλήσουν φθηνότερα αλλά με μεγαλύτερο βάσανο την παραγωγή τους, για να επιβιώσουν. Kάτι αντίστοιχα γενναίο αποφάσισαν να κάνουν οι οδηγοί του συνεταιρισμού ταξί της Βέροιας, μειώνοντας θεαματικά κατά…
38% την τιμή της κούρσας, αφού η ‘πιάτσα’ δεν πήγαινε καλά.
Η απόφαση αυτή, παρά την αύξηση των τιμών των καυσίμων και των άλλων υποχρεώσεων, αναμένεται να δώσει ανάσα στους ίδιους τους οδηγούς ταξί και φυσικά στους χειμαζόμενους πολίτες που έπαψαν να τα χρησιμοποιούν, αφού πια και το τελευταίο ευρώ μετράει. Έτσι, η κούρσα με κλήση που στοίχισε 5,30 ευρώ, από σήμερα θα στοιχίζει 3,40! Επίσης, καταργείται η διπλή ταρίφα μετά τα μεσάνυχτα.
Μια κούρσα που στοίχιζε στα περίχωρα της Βέροιας 20-22 ευρώ, πλέον θα στοιχίζει τα μισά. Επίσης, καταργείται και το ένα ευρώ από σιδηροδρομικό σταθμό και ΚΤΕΛ, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνεται η περιμετρική της Βέροιας κατά 1,5-2 χιλιόμετρα.
Είναι κατανοητό ότι έχουμε από καιρό περάσει σε άλλου είδους οικονομία. Το πνεύμα του φθηνότερου έχει κυριαρχήσει στην αγορά. Μένει να δούμε αντίστοιχα μέτρα μείωσης ΦΠΑ κ.ά. από την πλευρά της κυβέρνησης και της τρόικας, που θα δώσουν ανάσα στην αγορά.
mypressious

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *