ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ANONYMOUS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρει ότι είναι ένας 28χρονος με ψευδώνυμο Κόνδωρ. Τέσσερα ακόμα μέλη της ομάδας χάκερ με την ονομασία Greek Hacking Scene (GHS), που ενέχονται σε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών «εισβολών» ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έχει αρχίσει πριν από τρεις μήνες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τους….

τρεις από αυτούς προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι μέλη της ομάδας GHS, η οποία φέρεται ως παρακλάδι της διεθνούς οργάνωσης «Anonymous», ενώ η δράση του τέταρτου ερευνάται ψηφιακά.
Οι τέσσερις που κατηγορούνται είναι δύο ανήλικοι 14 και 15 ετών και δύο ενήλικες, 24 και 28 ετών. Ο 28χρονος, ο οποίος έχει το ψευδώνυμο «Κόνδωρ», σύμφωνα με αστυνομική πηγή, φέρεται ως αρχηγός της ομάδας.
Από την προκαταρκτική διερεύνηση των πειστηρίων, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ψηφιακά ότι τα άτομα αυτά, με τη μέθοδο των διαδικτυακών «εισβολών», πραγματοποίησαν ηλεκτρονικά «επιθέσεις» και παράλληλα αλλοίωση της ιστοσελίδας του υπουργείου Δικαιοσύνης, της PROTON Bank, της Τράπεζας Πειραιώς, της Ελληνικής Τράπεζας και του ΟΑΣΑ.
24wro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *