ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΧΡΗΣΗΣ Η/Υ ΜΕΣΩ RAM COMPUTERS ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η δράση «e-gnosis» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society επιδοτεί την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες.
Οι δικαιούχοι άνεργοι, φοιτητές κι άλλες ομάδες του πληθυσμού έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν γνώσεις σε βασικό επίπεδο στις νέες τεχνολογίες και να τις κατοχυρώσουν με αναγνωρισμένο πιστοποιητικό καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.
Η δράση καλύπτει το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης και της τηλεκατάρτισης. Σε κάθε περίπτωση η…
συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση, ώστε να θεωρηθεί επιδοτούμενη. 
Στην πόλη μας η κατάρτιση γίνεται μέσω της Ram Computers. 
Διαβάστε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα: 
Δωρεάν Κατάρτιση 10.000 ατόμων σ’ όλη την Ελλάδα σε βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ
Στο σύνολό τους 10.000 άτομα που εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού έχουν τη δυνατότητα να καταρτιστούν σε περίπου 200 εκπαιδευτικά κέντρα από όλη την Ελλάδα. Άνεργοι, φοιτητές, αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι που θα τεθούν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, και αυτοαπασχολούμενοι που θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους, όλοι μπορούν ακολουθώντας την ψηφιακή γνώση να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Θα αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα πληρώνοντας μόνο τα εξέταστρα της πιστοποίησης. ΔΩΡΕΑΝ θα έχουν 28 ώρες μαθήματα πληροφορικής, 100 ώρες τηλεκατάρτισης, συμβουλευτική από κορυφαίους Διευθυντές προσωπικού μεγάλων επιχειρήσεων, ένα χρήσιμο έντυπο οδηγό προσλήψεων με τεχνικές εύρεσης εργασίας για την Ελλάδα και το εξωτερικό, πολλά εκπτωτικά κουπόνια σε υπηρεσίες και προϊόντα, e-books όλων των μαθημάτων κ.α.
Η πρωτοβουλία της Equal Society τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του υπουργείου Παιδείας, και είναι ενταγμένη στη δράση του ΟΑΕΔ «Ειδικές Τιμές για Ανέργους». Πρόκειται για μια δράση που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου μέσω προγραμμάτων «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» ιδιωτικών εταιρειών, φορέων εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *