ΤΟΠΙΚΑ posted by

4 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΡΝΟ. 4D ΛΟΙΠΟΝ!

Θυμάστε που πέρυσι οι Κινέζοι προχώρησαν στην παραγωγή 3D ταινίας πορνό και μάλιστα με τεράστια επιτυχία;
Ε, φαίνεται πως το ερωτικό σινεμά της χώρας, αποτελεί πεδίο δράσης για περαιτέρω καινοτομία. Προφανώς οι Κινέζοι όταν «αισθησιάζονται» καινοτομούν κιόλας. Έτσι αποφάσισαν να δώσουν και τέταρτη διάσταση κατά την…

απόλαυση των τριών διαστάσεων ερωτικών τους ταινιών. Η πρώτη σκέψη σας θα ήταν να προσφέρουν την αίσθηση της μυρωδιάς, ε; Κι όμως όχι.
Οι παραγωγοί της πρώτης τρισδιάστατης ταινίας πορνό, με τον τίτλο «Sex and Zen 3D: Extreme Ecstasy”, τα έσοδα από την πρεμιέρα της οποίας ξεπέρασαν τα έσοδα ακόμα και του Avatar, αποφάσισαν τη δημιουργία του sequel της παραγωγής, με τίτλο 4D Sex and Zen: Slayer of a Thousand from the Mysterious East. Η διαφορά με την προηγούμενη παραγωγή είναι πως, παράλληλα με την τρισδιάστατη προβολή της ταινίας, θα χρησιμοποιήσουν τεχνολογία κίνησης που θα είναι εγκατεστημένη στα καθίσματα του σινεμά, τεχνολογία που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε ένα θεματικό σινεμά στο Hong Kong.
Οι ερωτύλοι θεατές λοιπόν, θα «ξαφνιάζονται» από δονήσεις που θα συμβαίνουν κατά την διάρκεια συγκεκριμένων σκηνών της ταινίας, επεκτείνοντας την τρισδιάστατη απόλαυσή τους σε… άλλο επίπεδο.
Ο παραγωγός της ταινίας, ανακοίνωσε βέβαια και κάποια άλλα πράγματα για το περιεχόμενό της, αλλά λέμε να μην σας χαλάσουμε την έκπληξη διαρρέοντας λεπτομέρειες για το εξαιρετικά πολύπλοκο σενάριο που θα μπορούσε να έχει μία ταινία πορνό.
tnsite

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *