ΤΟΠΙΚΑ posted by

9 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημέρα Ανοικτών Θυρών με θέμα: Σπουδές στη Γαλλία την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 από τις 11 π.μ έως τις 7 μ.μ.
Το προσωπικό της υπηρεσίας για τις σπουδές στη Γαλλία των Γαλλικών Ινστιτούτων Αθηνών και Θεσσαλονίκης θα είναι στη διάθεση των μαθητών Λυκείου και των φοιτητών ΑΕΙ και…

ΤΕΙ για να τους ενημερώσει με προσωπικές συνεντεύξεις σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών των γαλλικών πανεπιστημίων (ανθρωπιστικές και θετικές επιστήμες), τις διαδικασίες εγγραφής, τη διαμονή τους στη Γαλλία.
Το γαλλικό εκπαιδευτικό σύστημα προσφέρει πολλές δυνατότητες και οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να τις γνωρίσουν μέσα από θεματικές παρουσιάσεις όπως, μεταξύ άλλων, τη διαδικασία εγγραφής στις Προπτυχιακές Σπουδές (Admission Post-Bac), των κοινών ελληνογαλλικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων, της προετοιμασίας φακέλου υποψηφιότητας για Master και του προγράμματος υποτροφιών VRIκα !… Πληροφορίες: Υπηρεσία για σπουδές στη Γαλλία / Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310 821 231 εσωτ. 105.
typosthes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *