ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Tην 2η εβδομάδα του Πάσχα, μετά από πρωτοβουλία του καταστήματος Christina’s Bakery και σε συνεργασία με τα καφέ και τα bars της Βέροιας, στο Αθλητικό Κέντρο Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας θα πραγματοποιηθεί το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 κοινωνικού σκοπού (Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο Ειδικό Σχολείο Βέροιας).
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν τα…

καφέ και τα bars της Βέροιας, τα οποία αν το επιθυμούν θα δημιουργήσουν μία ομάδα με το λιγότερο 5 άτομα η κάθε μία. Σε περίπτωση που δηλώσουν συμμετοχή λιγότερες από 16 ομάδες, τότε θα σταλεί ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης για να δηλώσει συμμετοχή όποιος επιθυμεί, δημιουργώντας τη δική του ομάδα. Ο κάθε παίκτης που θα συμμετέχει σε έναν αγώνα θα συνεισφέρει με 1€, το οποίο θα ρίχνει σε ένα ειδικό διαφανές κουτί που θα υπάρχει στον χώρο της εκδήλωσης και θα διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Βέροιας. Εδώ να σημειωθεί ότι για το κάθε μαγαζί που θα συμμετάσχει με την ομάδα του στην εκδήλωση, θα οριστεί ένα συμβολικό ποσό ως συμμετοχή (όπως επιτάσσουν και οι δύσκολες μέρες που διανύουμε), το οποίο θα δώσει μία και μόνο φορά. Το ποσό αυτό θα εισπράττει ο ταμίας του Συλλόγου.
Ανάλογα με τις τελικές συμμετοχές, στην προκριματική φάση, θα δημιουργηθούν όμιλοι. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 και ώρα 20.00μμ σε χώρο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Από κάθε όμιλο θα προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες και στη συνέχεια, μέχρι τον τελικό, τα παιχνίδια θα είναι νοκ-άουτ. Τα ματς θα είναι διάρκειας 45 λεπτών και σε περίπτωση ισοπαλίας στα νοκ-άουτ παιχνίδια, θα ακολουθεί παράταση και αν παραμένει η ισοπαλία, η διαδικασία των πέναλτι.
Ο τελικός θα γίνει σε ημέρα και ώρα που θα οριστεί μετά από συνεννόηση των δύο πλευρών. Γίνεται προσπάθεια να παραβρεθεί στον τελικό ένας μεγάλος και καταξιωμένος παίκτης, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τον κόσμο και ειδικά για τα μικρά παιδιά. Ο παίκτης θα βρεθεί 1 ώρα πριν τον τελικό, θα υπογράψει αυτόγραφα και θα κάνει την σέντρα του αγώνα, τιμής ένεκεν. Οι παίκτες που θα συμμετέχουν στον τελικό, θα συνεισφέρουν με 2€ αντί για 1€, ενώ θα εκτυπωθούν αφίσες για το μεγάλο ματς, στις οποίες θα απεικονίζεται και ο παίκτης που θα παραστεί. Το ποσό από τις χορηγίες για τις αφίσες θα δοθεί αποκλειστικά στο Ειδικό Σχολείο. Στο νικητή του τουρνουά θα δοθεί ένα κύπελλο και θα διοργανώσει το πάρτι του τουρνουά στο μαγαζί του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *