ΤΟΠΙΚΑ posted by

OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Πολλά ακούγονται τελευταία σχετικά με τις υποψηφιότητες των κομμάτων στην Ημαθία τα οποία ο καθένας τα παρουσιάζει από την πλευρά του με αποτέλεσμα κάθε μέρα να κυκλοφορούν καμιά δεκαριά διαφορετικά σενάρια. 

Από πλευράς της Ν.Δ. υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθούν μέχρι την Κυριακή αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην συμβεί αυτό κυρίως για λόγους….

των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Υπάρχουν όπως είναι λογικό φόβοι στη Ν.Δ. ότι αυτοί που δεν θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο θα εισχωρήσουν στο κόμμα του Καμμένου και αυτός είναι ίσως ο βασικός λόγος που υπάρχει καθυστέρηση στις υποψηφιότητες. Πάντως για λογαριασμό του Καμμένου δουλεύει δικός μας – Αλεξανδρινός – , διαμένων εις Βέροιαν, δικηγόρος (μόνο το όνομα δεν γράψαμε…) στο επάγγελμα. Ίσως δούμε σύντομα και τον ίδιο τον Καμμένο στα μέρη μας. 
Στο ΠΑΣΟΚ οι υποψηφιότητες αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα και είναι κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Εκεί φαίνεται πως δεν υπάρχουν φόβοι διαρροών προς Κατσέλη – Καστανίδη. 
Το μεγάλο μπέρδεμα πάντως σίγουρα γίνεται στη ΝΔ με τις πολλές υποψηφιότητες. Την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης, πιστεύουμε ότι θα γίνει της κακομοίρας! Μέχρι τώρα οι 9 από τους 12 θεωρούν σίγουρη την υποψηφιότητά τους, είτε μετά από συνάντηση με τον Αρχηγό, είτε με τον Γ.Γ.! Πόλος έλξης για τους περισσότερους βέβαια είναι ο Δήμος Αλεξάνδρειας, γι αυτό κάθε τρεις και λίγο τους βλέπουμε στην Πόλη μας. Το σίγουρο είναι ότι εμείς σαν Δήμος μέχρι στιγμής έχουμε έναν υποψήφιο και αναμένουμε και δεύτερο. Αυτά μέχρι στιγμής. Νεώτερα από εβδομάδα, γιατί τα περισσότερα μαγειρεύονται το Σαββατοκύριακο.
Υ.Γ. Στην παρέλαση δεν πάμε να τιμήσουμε τους επίσημους. Πάμε να τιμήσουμε αυτούς που πολέμησαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Πάμε να καμαρώσουμε τα παιδιά μας!
Αλεξάνδρεια – Γιδάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *