ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Όλγα Μοσχοπούλου: Σοβαρό το θέμα των πληρωμάτων ασθενοφόρων-να προλάβουμε τις εξελίξεις (βίντεο)

Όλγα Μοσχοπούλου: Σοβαρό το θέμα των πληρωμάτων ασθενοφόρων-να προλάβουμε τις εξελίξεις (βίντεο)

mosxopoulou1Στο θέμα της προσχώρησης των πληρωμάτων των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας και του ΠΕΔΥ στο ΕΚΑΒ και την δημιουργία νέων σταθμών του ΕΚΑΒ στην περιοχή μας αναφέρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου.

Η κ. Μοσχοπούλου πρότεινε να συσταθεί μία επιτροπή από το δημοτικό συμβούλιο η οποία θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και με την συνεργασία με τους βουλευτές του νομού να προλάβουν τα γεγονότα στη δημιουργία υποσταθμού του ΕΚΑΒ στον δήμο Αλεξάνδρειας λόγω του γνωστού και σοβαρού προβλήματος που υπάρχει με το ασθενοφόρο στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Μπρουσκέλης αναφέρθηκε στο ζήτημα λέγοντας πως είναι ένα θέμα το οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η κ. Μοσχοπούλου παρακολουθούν το θέμα και πως υπάρχει πρόθεση του ΕΚΑΒ να δημιουργήσει υποσταθμό στο Κλειδί. Ωστόσο, συμπλήρωσε ο κ. Μπρουσκέλης, από την πρόθεση μέχρι την υλοποίηση υπάρχει μεγάλη απόσταση και θα πρέπει ο δήμος να παρακολουθήσει από κοντά το θέμα.

Με πρόταση του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη η επιτροπή συστάθηκε και θα αποτελείται από τον Νίκο Μπρουσκέλη, την Όλγα Μοσχοπούλου και τον Γιώργο Σπυρίδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *