ΜΟΥΣΙΚΗ posted by

Ο Χρήστος Νικολόπουλος για την κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη: «Τελικά αγαπηθήκαμε»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος για την κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη: «Τελικά αγαπηθήκαμε»

Στην περίφημη κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη αναφέρθηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο σπουδαίος συνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και έδωσε ένα τέλος στην περιβόητη διαμάχη με τον διάσημο λαϊκό τραγουδιστή.

«Θυμάμαι τον Στέλιο Καζαντζίδη που ερχόταν στο στούντιο, τραγουδούσε και τον έπιαναν τα κλάματα. Υπήρξε μια διαμάχη με τον Στέλιο, η οποία ξεκίνησε διότι κάποια στιγμή ένιωσε πως δεν είμαι φίλος του. Ο Καζαντζίδης άρχισε να λέει λόγια για τους γονείς μου, τα παιδιά μου κι εγώ αντέδρασα. Μετά αγαπηθήκαμε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά δεν το διαλαλώ κιόλας», δήλωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

3 Comments

  • Αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε……..Ο γίγαντας Στέλιος αλλά έλεγε……….

    • Ο Στέλιος πάντα μέσα στην κλάψα ήταν. Πάντα όλοι τον αδικούσαν. Πως γίνεται αυτό? Του γράφε τραγούδια ο Χρήστος και κάποια στιγμή απαίτησε τα δικαιώματα . Τι πιο φυσιολογικό? Και έβγαινε μετά ο Στέλιος στα κανάλια και δυσφήμιζε τον Χρήστο επειδή ήξερε ο Στέλιος ότι αυτός ήταν το όνομα και ότι αυτόν θα πιστέψει ο κόσμος. Εκμεταλλευόταν τον Χρήστο τόσα χρόνια επειδή νόμιζε ότι το “χωριατόπαιδο” δεν θα σηκώσει κεφάλι ποτέ. Και πόσοι άλλοι μουσικοί πέφτουν θύματα των γνωστών ονομάτων της πίστας και τους κλέβουν τραγούδια και δεν μιλάνε γιατί ξέρουν ότι θα φάνε το κεφάλι τους από το “σύστημα” . Ο Χρήστος τόλμησε και δικαιώθηκε. Τώρα τα άλλα περί γιγάντων είναι να είχαμε να λέγαμε. Αν θέλετε να στηρίζετε τις φίρμες κάντε το αλλά αυτοί ποτέ δεν θα σας πούνε έστω μια καλημέρα . Ο Χρήστος είναι δικό μας παιδί και θα κάνε ότι περνάει από το χέρι του για να μας βοηθήσει, γιατί είναι δικό μας παιδί , Ρουμλουκιώτης με Ρ ΚΕΦΑΛΑΙΟΟΟΟΟ

  • Ντροπή σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *