ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου
Η φαντασία μας οργιάζει και μας αποσπά από τις ευθύνες μας. Ωστόσο, πατάμε στα πόδια μας γρήγορα και επικεντρωνόμαστε στα καθήκοντά μας πριν να είναι πολύ αργά…

ΚΡΙΟΣ
Η ζωή σου συνεχίζει να γίνεται περίπλοκη και μία περίεργη σχέση σου μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό, μπορεί να κάνει μία απροσδόκητη στροφή. Υπάρχει περίπτωση να ξεφύγεις λίγο από το σημερινό σου χρονοδιάγραμμα, προσπάθησε όμως να κάνεις damage control έτσι ώστε το «παραστράτημά» σου να μην έχει επιπτώσεις στη δουλειά σου. Παρόλα αυτά, υπάρχει κάτι «μαγικό» σήμερα στο εργασιακό σου περιβάλλον, γεγονός που σε κάνει ευτυχισμένη. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα συνεχίζουν να είναι όμορφα, ευκαιρία να κάνεις κινήσεις αν είσαι μόνη σου… Κάνε καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά σου, γιατί έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα αναζητήσεις βοήθεια για τα προβλήματά σου από κάποιον ειδικό και αυτό θα σου κάνει καλό, καθώς η συζήτηση μαζί του θα σου ανοίξει τα μάτια, το μυαλό και την καρδιά σε νέες κατευθύνσεις. Η αλλαγή φυσικά δεν είναι εύκολη, όμως είναι αποδεκτή. Άφησε τις προσδοκίες σου για λίγο στην άκρη, τουλάχιστον μέχρι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και μετά θα δεις διαφορά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Μετά από ένα διάστημα θα καταφέρεις να σχεδιάσεις πολύ καλύτερα το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλλαγές στην εργασία σου μπορεί να σου κάνουν ακόμη πιο ξεκάθαρη την πορεία σου προς την επιτυχία, όμως όλα αυτά θα γίνουν μόνο αν είσαι πρόθυμη να ακυρώσεις όλα όσα ήξερες μέχρι σήμερα και να είσαι ανυχτόμυαλη στις αλλαγές που θα έρθουν. Εννοείται ότι η εμπειρία σου δεν σε οδήγησε στην παρεκτροπή, απλώς θα πρέπει από εδώ και πέρα να μάθεις νέα πράγματα για να προοδεύσεις στην εργασία σου. Αν είσαι έτοιμη, τότε θα είσαι ευχαριστημένη και από τις αλλαγές. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δώσε περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σου γιατί τον έχεις παραμελήσει και αν συνεχίσεις σε αυτή τη ρότα δεν θα σου βγει σε καλό. Στα οικονομικά σου πρόσεξε μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, μην είσαι διστακτική. Μπορεί να είναι η ευκαιρία σου για να εξελιχθείς και να φτάσεις ένα βήμα (μπορεί και περισσότερα) πιο κοντά στον στόχο σου. Σε αυτό το σημείο της ζωής σου, είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα και στην προσωπική σου ζωή. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου τις προοπτικές της σχέσης σας, ενώ αν είσαι μόνη σου κάνε κινήσεις για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση, πάντα όμως κινήσου με σύνεση.

ΛΕΩΝ
Σήμερα είσαι προετοιμασμένη για όλα όσα πρέπει να κάνεις. Έχεις αναλυτικό πρόγραμμα και θα καταφέρεις να διατηρήσεις τη σταθερότητα στα επαγγελματικά σου. Είναι προς το συμφέρον σου άλλωστε αυτό. Στα αισθηματικά σου υπάρχει κάτι που σε ανησυχεί, έχεις ένα περίεργο συναίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μίλησε με τον αγαπημένο σου, έτσι ώστε αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει να το λύσετε. Μην κάνεις δράματα και μην πάρεις αποφάσεις για ριζικές αλλαγές. Δεν είσαι έτοιμη ακόμη. Κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις την τάση να υπεραναλύεις τα πάντα και αυτό σίγουρα δεν σου κάνει καλό. Κάνει το μυαλό σου να μπερδεύεται πολύ και τελικά δεν μπορείς να πάρεις μία απόφαση. Ειδικά στα επαγγελματικά σου, πρέπει να σκεφτείς λογικά και να προχωρήσεις. Μην πιέζεσαι, αλλά μην σπαταλάς και ενέργεια κάνοντας άσκοπες σκέψεις. Σταμάτα να σκέφτεσαι και άρχισε να πράττεις, έτσι θα δεις πρόοδο. Το ίδιο και στα αισθηματικά σου. Άσε το ρομαντισμό σου να κάνει όλη τη… δουλειά. Στα οικονομικά σου ακόμη δεν είσαι σε σημείο που να σε ευχαριστούν. Υπομονή και θα βελτιωθεί η κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ
Θέλεις τα πάντα στη ζωή σου να είναι απλά και «καθαρά» σήμερα, όμως η καθημερινότητα πολλές φορές είναι περίπλοκη. Με ηρεμία και λογική θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας. Θα κουραστείς, αλλά η ανταμοιβή θα σε ευχαριστήσει, ειδικά με την αύξηση στα οικονομικά σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε αυτόν τον τομέα. Στα αισθηματικά σου, απλά τα πράγματα. Άσε ελεύθερη τη φαντασία σου και η ερωτική σου ζωή θα εκτοξευθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρόλο που σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέες πτυχές του εαυτού σου, ανά περιόδους αυτή η διαδικασία σου φαίνεται άκρως εξαντλητική. Κράτησε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά καθώς θα σου παρουσιαστεί μία μεγάλη ευκαιρία στα επαγγελματικά σου, η οποία θα σε βγάλει από τα νερά σου, αλλά θα σου αποφέρει κέρδη… Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, όμως είναι η εξέλιξη που αναζητούσες. Συζήτησε τις προοπτικές και τις αλλαγές που μπορεί να φέρει η νέα θέση με τον αγαπημένο σου, ο οποίος αν έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται δεν θα σταθεί εμπόδιο. Θα γίνεις το αστέρι που θέλει να δει να λάμπει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιο από τα πιο κρυφά σου θέλω θα εκπληρωθεί σήμερα και αυτό θα σε κάνει πολύ ευτυχισμένη. Αυτή η αλλαγή στη διάθεσή σου θα σε κάνει πιο παραγωγική στην εργασία σου, αλλά θα φέρει και θετικές αλλαγές στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Κάνε μία προσπάθεια να βελτιώσεις τη σχέση σου. Να έχεις ανοιχτό μυαλό και με καλή θέληση όλα διορθώνονται. Υπομονή και θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε δελεάζει η σκέψη να κάνεις πολλά πράγματα μαζί σήμερα, έτσι ώστε να βγάλεις πολλά από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σου, όμως να ξέρεις ότι αυτή η πρακτική συνήθως οδηγεί στην αποτυχία. Δώσε την απαιτούμενη σημασία σε κάθε τι που έχεις να κάνεις και τελικά θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Οι κόποι σου θα αναγνωριστούν και θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να σκεφτείς λιγάκι και τον εαυτό σου, αφιέρωσε χρόνο και σε εσένα, γιατί σε έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Βρες την εσωτερική σου γαλήνη και μετά θα μπορέσεις να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σου, ή να κάνεις μία καινούρια γνωριμία. Μην παραμελείς τους φίλους σου, είναι το γιατρικό σου σε όλα σου τα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αναγνώριση της συμβολής σου στην εργασία σου δεν είναι μακριά, όμως μπορεί να εκδηλωθεί διαφορετικά από ότι περιμένεις. Μην είσαι προκατειλημμένη, γιατί περίμενες πολύ καιρό για αυτήν την αναγνώριση των κόπων σου. Θα «μεταφραστεί» και οικονομικά αυτή η θετική εξέλιξη, καθώς σε βάθος χρόνου θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Επικεντρώσου στα αισθηματικά σου και συζήτησε με τον αγαπημένο σου αν κάτι σε προβληματίζει. Η επιτυχία είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να μοιραστείς με δικούς σου ανθρώπους, τον σύντροφο/σύζυγό σου, τα παιδιά σου, τους φίλους σου. Όλοι είναι εκεί για να σε συγχαρούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Στα μελλοντικά σου σχέδια υπάρχει ένα ταξίδι, εσύ όμως από σήμερα έχεις αφήσει τη φαντασία σου να οργιάσει και το μόνο που σκέφτεσαι είναι αυτό. Κακώς! Υπάρχουν υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να κλείσεις, οπότε άσε στην άκρη τις σκέψεις αυτές και ασχολήσου με το πρόγραμμά σου. Μην μπερδεύεις και τα δύο, γιατί θα χάσεις την πρόοδό σου. Αργότερα θα μπορέσεις να ασχοληθείς όσο θέλεις με το ταξίδι σου. Σύντομα θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, η ηρεμία τα χαρακτηρίζει!

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *