ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Κέρδισαν τις εντυπώσεις στο γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2 μαθήτριες από την Αλεξάνδρεια! (φώτο)

Κέρδισαν τις εντυπώσεις στο γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2 μαθήτριες από την Αλεξάνδρεια! (φώτο)

12351846_10153615577770783_1970246440_o1Σήμερα Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 επιστρέφει η αποστολή του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας αποτελούμενη από τις μαθήτριες της Γ΄λυκείου Μαλακοπούλου Χριστίνα και Τσιλιοπούλου Βασιλική με την συνοδεία της διευθύντριας Γεωργίας Παπαποστόλου από το γραφείο ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και το συνέδριο Universities4EU του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η παρουσίαση της δράσης του σχολείου της πόλης μας με τίτλο ”ΕUROSUDOKU”απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια τόσο από τους διοργανωτές του συνεδρίου όσο και από τους συμμετέχοντες των υπολοίπων 23ων σχολείων.

Παράλληλα, οι προτάσεις των 2 μαθητριών του σχολείου της Αλεξάνδρειας για την ονομασία ενός παιγνιδιού που διοργανώθηκε από το ΠΑ ΠΕΙ ψηφίστηκαν από τους συμμετέχοντες στη 2η θέση των προτιμήσεων.

Οι άριστες εντυπώσεις που άφησε το σχολείο μας σε όλους, έγινε αφορμή για την πρόσκληση να παρουσιάσουμε την δράση μας και σε άλλα σχολεία όλης της Ελλάδας.

Τέλος με την διάχυση των πληροφοριών και των εμπειριών που αποκομίστηκαν ως το μοναδικό σχολείο της Ημαθίας που συμμετείχε στο συνέδριο, εδραιώνουν την θέση στη δίκαιη κατάκτηση του τίτλου “Πρεσβευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα σχολεία””(EP school Ambassadors).

Δείτε εικόνες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *