ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Επίσκεψη στο Ε.Κ. και ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας: Σχολείο με πολλές δυνατότητες στην πόλη μας (βίντεο-φώτο)

Επίσκεψη στο Ε.Κ. και ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας: Σχολείο με πολλές δυνατότητες στην πόλη μας (βίντεο-φώτο)

epal1Στο Ε.Κ. και ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας βρέθηκε η κάμερα του Αλεξάνδρεια-Γιδάς το πρωί του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου. Ο Διευθυντής του σχολείου Νίκος Νικολόπουλος μας ξενάγησε στις αίθουσες των εργαστηρίων των ειδικοτήτων του ΕΠΑΛ μαζί με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Δημήτρη Συρόπουλο και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Μόσχο Κυτούδη.

Ο Διευθυντής κ. Νικολόπουλος συνεχάρη ιδιαίτερα τους μαθητές του σχολείου που με προσωπική εργασία έβαψαν τις σχολικές τους αίθουσες. Επιπλέον αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει με την διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα με τον κ. Συρόπουλο ο οποίος από την στιγμή που ανέλαβε βρίσκεται κοντά στο σχολείο και τις ανάγκες που προκύπτουν.

Πολλές ειδικότητες, ανάμεσά τους της κομμωτικής, των ψυκτικών, των μηχανικών αυτοκινήτων, νοσηλευτικής, αισθητικής κ.α. υπάρχουν στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας και λειτουργούν σε εργαστήρια όπως θα δείτε παρακάτω.

Εντυπωσιασμένος από τις αίθουσες των εργαστηρίων και ο Μόσχος Κυτούδης δέχτηκε την πρόταση από τον Δημήτρη Συρόπουλο να επισκεφτούν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του δήμου μας τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ και να παρακολουθήσουν από κοντά αυτά που κάνουν και δημιουργούν οι σπουδαστές της κάθε ειδικότητας. Ο κ. Κυτούδης υποσχέθηκε πως θα επικοινωνήσει με τους διευθυντές των σχολείων για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ενδιαφέρουσα πρόταση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο ΕΠΑΛ, πραγματοποιούνταν για πρώτη φορά από τότε που άνοιξε το σχολείο (!) συντήρηση στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ. Μετά από πολλές τεχνικές βλάβες που προέκυπταν και άφηναν χωρίς ρεύμα τις σχολικές αίθουσες ακόμα και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, η συντήρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 19/12.

Δείτε βίντεο HD και εικόνες από την επίσκεψή μας στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας το πρωί:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *