ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Μπράβο στο Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας-κάθε χρόνο και καλύτερα! (φώτο-βίντεο)

Μπράβο στο Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας-κάθε χρόνο και καλύτερα! (φώτο-βίντεο)

eidiko1Οι Μαθητές/τριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου και η Τάξη  ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Κάθε χρόνο, όπως ανέφερε και ο Θόδωρος Χαλαστάνης στο ξεκίνημα, η προσπάθεια του σχολείου βρίσκει ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό.

Στη χτεσινή εκδήλωση παρουσιάστηκε η παράσταση «Ο Αϊ Βασίλης συλλαμβάνεται» από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Αναπήρων Παραπληγικών  Νοτιοδυτικής Θεσσαλονίκης «Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ» που παρουσίασαν και μία μουσικοκινητική παράσταση που συγκίνησε άπαντες (βίντεο παρακάτω)

«Βλέπω, Βλέπεις, Βλέπει, Βλέπουμε Όνειρα;;;» ήταν η παράσταση που παρουσιάστηκε σε συνεργασία των μαθητών/τριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου –Νηπιαγωγείου και των μαθητών /τριών  της τάξης ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η γιορτή αυτή από την οποία ακολουθούν εικόνες και βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *