ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Οι ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ευχαριστούν από καρδιάς!

Οι ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ευχαριστούν από καρδιάς!

bobi1Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παράσταση της ομάδας μας”ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ” σε σενάριο Εσερμπογλου Κορίνας και σκηνοθεσία: Γρηγοριάδου Βιβής & Εσερμπόγλου Κορίνας (κλικ για εικόνες και βίντεο ΕΔΩ).

Η παράσταση όμως είναι αποτέλεσμα πολλών ατόμων που κοπίασαν μαζί μας και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κουτσαμπασόπουλο Δημήτριο για την κατασκευή και δωρεά του εξοπλισμού των σκηνικών,τον Αποστόλη Λουγκαρόπουλο για την μεταφορά των σκηνικών, την Ασπα Ξυπολιτοπούλου για τον σχεδιασμό της μακέτας και του γραφιστικού υλικού της παράστασης, τον Γιώργο Τσαπανίτη για τις τεχνικές εργασίες του, την Ιουλία Ζωντανού για τα σκηνικά που μας παρείχε, τον Θωμά Κουτσαμπασόπουλο για το movie maker της παράστασης, τον ιδιοκτήτη του cafe-CHOICE για τα δροσερά αφεψήματα που προσέφερε στα παιδιά και το Alexandria-Gidas που αγκάλιασε την προσπάθεια μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που μας βοήθησαν ο καθένας με το δικό του τρόπο. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που μας προσφέρατε όλα αυτά με πολύ αγάπη και αφιλοκερδώς σε μια εποχή που η τέχνη είναι εθελοντισμός.

Με εκτίμηση Κορίνα Εσερμπόγλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *