ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη στην Πρέβεζα για τον εντοπισμό του Αλβανού συζυγοκτόνου

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη στην Πρέβεζα για τον εντοπισμό του Αλβανού συζυγοκτόνου

fbΣε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή, έως την Θεσπρωτία για τον εντοπισμό του Αλβανού Κλοντ Λέσι ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγο του στην Χαλκιδική και στην συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιο τους, τον Φοίβο.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, για τον εντοπισμό του 33χρονου, αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου. Ωστόσο, τα τοπικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως η Αστυνομία αξιοποίησε πληροφορίες που είχε και έστησε μπλόκα σε κομβικά σημεία της περιοχής που οδηγούν στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το pamepreveza.gr, που επικαλείται έγκυρες πηγές, ο Λέσι επικοινώνησε με συμπατριώτη του ο οποίος διαμένει στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας και του ζήτησε να τον διευκολύνει στην προσπάθειά του να περάσει στην Αλβανία.

Η πληροφορία αυτή έφτασε στις αστυνομικές αρχές, ενώ χθες υπήρξαν και ολονύχτιες έρευνες σε πολύ επιλεγμένα σημεία αγροτικών περιοχών.

Ακόμη, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το πρωί της Τετάρτης πήγαν στην Πρέβεζα και εξειδικευμένες μονάδες από την Αθήνα, προκειμένου να συνδράμουν στην αξιοποίηση των πληροφοριών αλλά και στην έρευνα.

Τι είπε στο protothema.gr ο παππούς του μικρού Φοίβου

Χθες, σε δηλώσεις του στο protothema.gr ο παππούς του μικρού Φοίβου αποκάλυψε ότι ένας ταξιτζής είδε τον καταζητούμενο σε περιοχή περιμετρικά των Μουδανιών.

«Ένας ταξιτζής είδε τον φονιά της κόρης μου με τον εγγονό μου σε περιοχή περιμετρικά των Μουδανιών κρατούσε στα χέρια του ένα μαύρο πορτοφόλι με πολλά χρήματα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι είχε ένα μαύρο δερμάτινο πορτοφόλι ο πρώην γαμπρός μου. Η αστυνομία σαρώνει την περιοχή κοντά στο χωριό Φλογητά».

«Μπορεί να έχουμε εξέλιξη απόψε. Είναι στα ίχνη του η περιοχή που εστιάζουν τις έρευνες οι αστυνομικοί. Έχει δέντρα, πιθανόν να κρύβεται κάπου εκεί», σημείωσε.

Όπως εξήγησε ο πατέρας της άτυχης Λέλας Μαυρομάτη, ο Κλοντ Λέσι πιθανότατα προσπάθησε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί μάλλον ένιωσε πως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

«Η νύχτα θα είναι μακρά. Μακάρι να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί και να βρεθεί ο εγγονός μου ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια του Θεού. Δεν αντέχουμε πια αυτό το μαρτύριο», είπε ο κ. Μπάμπης.

Πηγή: Protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *