ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η Διονυσία Ναλμπανίδου από την Αλεξάνδρεια στους καλύτερους μαθητές Βορείου Ελλάδος!

Η Διονυσία Ναλμπανίδου από την Αλεξάνδρεια στους καλύτερους μαθητές Βορείου Ελλάδος!

dionysia1Τους καλύτερους μαθητές των φροντιστηρίων της Θεσσαλονίκης και των όμορων νομών βράβευσε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 ο Σύνδεσμος Φροντιστών Βορείου Ελλάδος. Στην εκδήλωση, που έγινε το πρωί σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς», βραβεύτηκαν 55 μαθητές και μαθήτριες της περσινής σχολικής χρονιάς, οι οποίοι φοίτησαν σε φροντιστήρια και πέτυχαν υψηλές επιδόσεις στις εισαγωγικές εξετάσεις. Στέλνοντας το μήνυμα της κοινωνικής ευαισθησίας προς τη νέα γενιά της πατρίδας μας, αλλά και της επιβράβευσης των σχολικών προσπαθειών για τους άριστους και τους καλύτερους μαθητές.

Ανάμεσά τους και η μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια, φοιτήτρια πλέον της Νομικής, Διονυσία Ναλμπανίδου του Συμεών.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. ο Ν. Ρουσάκης τόνισε ότι «η Ομοσπονδία ως εκπρόσωπος της νόμιμης φροντιστηριακής εκπαίδευσης συμπαρίσταται στην προσπάθεια της ελληνικής οικογένειας να μορφώσει τα παιδιά της, τιμά την αριστεία και αναδεικνύει την εκπαίδευση ως μέγιστη αξία για το μέλλον των νέων αλλά και της χώρας».

Στην εκδήλωση ομιλητής ήταν ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ Ιωάννης Τσουκαλάς, ο οποίος μίλησε με θέμα «Αριστεία, κοινωνία, επιστήμη και παραγωγή στον 21ο αιώνα».

Στην πάνω εικόνα η Διονυσία σε παλαιότερη βράβευσή της από τον τότε αντιδήμαρχο Νίκο Αλεξόπουλο στον Ι. Μ.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας.

Στις κάτω εικόνες η βράβευση των καλύτερων μαθητών φροντιστηρίων Βορείου Ελλάδος και ο κ. Νίκος Ρουσάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *