ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου

Η καινούργια εβδομάδα, καινούργια αρχή…

ΚΡΙΟΣ
Η καινούρια εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά και η προσοχή σου είναι περισσότερο στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα. Είσαι ευδιάθετη, παρόλο που το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο. Αν μείνεις προσηλωμένη στο σημερινό σου πλάνο, τότε θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας. Κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοφδά σου. Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου αναβλύζει και αισθάνεσαι την ανάγκη να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι single, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Η επικοινωνία ευνοείται σήμερα και σίγουρα η ημέρα θα σου μείνει αξέχαστη. Παρά το φορτωμένο σου πρόγραμμα, θα έχεις και μερικά ευχάριστα διαλείμματα με τους συνεργάτες σου. Είναι πολύ πιθανό πολύ σύντομα να χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι, για αυτό οργάνωσε καλύτερα τα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου υπάρχει βελτίωση, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, γεγονός που σε κάνει πολύ χαρούμενη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διανύεις μία δημιουργική περίοδο στη ζωή σου και σήμερα δεν θα σταματήσει τίποτα από το να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου. Προσπάθησε όμως να μείνεις προσηλωμένη στο σημερινό σου πρόγραμμα και μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να σε παρασύρει σε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να βλάψουν την πρόοδό σου. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου και με φίλους αυτές τις ημέρες. Αν είσαι single και κάνεις αυτό το ταξίδι, εκεί θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις τελευταίες ημέρες έχουν βελτιωθεί πολλά πράγματα στη ζωή σου. Υπάρχει πρόοδος στα επαγγελματικά σου, βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις συζητήσεις και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό, κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες. Ο ρομαντισμός σου δεν θα περάσει απαρατήρητος από τον αγαπημένο σου και φαίνεται πως η σχέση σου διανύει την καλύτερή της φάση και εξελίσσεται δυναμικά.

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ σήμερα, καθώς μία ίντριγκα στο γραφείο θα σπιλώσει την πρόοδό σου. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη, η αλήθεια θα λάμψει και εσύ θα δικαιωθείς. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ και πρόσεξε σε ποιους μιλάς και για ποια θέματα. Πολύ πιθανό να λάβεις μία ευχάριστη είδηση από τον αγαπημένο σου. Ίσως σου κάνει μία πρόταση που δεν περίμενες. Ενδεχομένως να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή αν είσαι παντρεμένη να κάνετε παιδί. Αν είσαι single, πολύ πιθανό να περάσεις στην κατηγορία των δεσμευμένων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διανύεις μία αρκετά ερωτική περίοδο και αυτό φαίνεται. Αν υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει από τη δουλειά σου, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν του μιλήσεις, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι είναι δύσκολο να μπερδεύεις εργασία και προσωπική ζωή. Παρόλα αυτά, η πρόοδος σου στα επαγγελματικά σου είναι αξιοθαύμαστη και σίγουρα θα ανταμειφθείς για αυτό. Μην αφήνεις εκρεμότητες σε φορολογικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις ανάγκη από περισσότερη ασφάλεια στη ζωή σου και είσαι έτοιμη να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές για να την αποκτήσεις. Έχεις το θάρρος πλέον να αλλάξεις επαγγελματική πορεία, προκειμένου να εξελιχθείς, καθώς η στασιμότητα στην οποία βρίσκεται σε αγχώνει. Κάνε συζητήσεις για νέα θέση, που θα αυξήσει και τα εσοδά σου. Σκέψου πολύ καλά πριν πάρεις την τελική απόφαση. Ανάγκη από ασφάλεια έχεις και στα αισθηματικά σου, για αυτό αν κάτι σε προβληματίζει καλό είναι να το συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Πρόσεξε όμως, μίλησε του όταν θα έχεις κάτι να πεις. Αλλιώς θα τον μπερδέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου είναι κάτι που περίμενες εδώ και πολύ καιρό. Μην αφήσεις τον αυθορμητισμό σου να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Σκέψου πολύ καλά πώς θέλεις να «χτίσεις» το μέλλον σου και διάλεξε το κατάλληλο μονοπάτι. Σε αυτή την απόφαση μπορείς φυσικά να δεχθείς συμβουλές και από δικούς σου ανθρώπους. Η απόφαση βεβαίως θα είναι δική σου. Μίλησε στον σύντροφό σου για τα θέλω σου, μην τον απομακρύνεις. Εσύ που είσαι single, πρόσφατα έκανες μία γνωριμία, η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι μεγαλειώδες. Θα σντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα με τα οικονομικά σου, για αυτό οργανώσου καλύτερα

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι εμφανές ότι κάτι σε προβληματίζει, όμως δεν είναι επαγγλεματικής φύσεως. Εκεί τα πράγματα δείχνουν ότι πηγαίνουν καλά και ο προγραμματισμός σου αποδίδει. Στην προσωπική σου ζωή όμως, τα πράγματα είναι λίγο ανεξέλκτα. Ή συμβαίνει κάτι με τον αγαπημένο σου ή μία παράνομη σχέση σε ταλαιπωρεί. Ξεκαθάρισε την κατάσταση, τα μπερδέματα δεν έχουν καλά αποτελέσματα. Σημαντικές εξελίξεις θα έχεις στα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα σου θα κυλήσει όμορφα, παρόλο που η Δευτέρα είναι πάντα δύσκολη. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου, έχεις αρκετές υποχρεώσεις, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις μία χαρά. Αν υπάρχει στα πλάνα σου κάποιο ταξίδι, καλό θα ήταν να αρχίσεις να το προγραμματίζεις. Η διάθεσή σου και ο ρομαντισμός σου είναι στα ύψη σήμερα και η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, οι οποίες αν είσαι single θα εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω από ό,τι περίμενες. Προσπάθησε να μην βγεις από τον προϋπολογισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δίνεις μεγάλη σημασία στα επαγγελματικά σου και αυτό φαίνεται στην μεγάλη πρόοδο που έχεις κάνει από την αρχή του έτους. Πρόοδος που δεν περνάει απαρατήρητη και από άτομα που πρέπει να την δουν. Τώρα που ξεπέρασες και τα οικογένειακά προβλήματα που είχες, ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την ερωτική σου ζωή, την οποία είχες στον «πάγο» το τελευταίο διάστημα. Κάνε τον απολογισμό σου για τις επιδιώξεις σου και κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ευχάριστη ημέρα η σημερινή για εσένα. Θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις και γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στα επαγγελματικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Έτσι ευχάριστα θα κυλήσει και η ημέρα σου εκτός δουλειάς. Ανανέωσε τη σχέση σου, ή κάνε κινήσεις για να αποκτήσεις μία. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση, μην παρασύρεσαι όμως σε σπατάλες.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *