ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Από που να περάσετε για να αποφύγετε τα μπλόκα των αγροτών στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας

Από που να περάσετε για να  αποφύγετε τα μπλόκα των αγροτών στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας

bloko1Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση και μέχρι νεωτέρας, θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, που κινούνται σε αμφότερες τις κατευθύνσεις στο τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως εξής:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Στα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, που προέρχονται από Θεσσαλονίκη και κινούνται επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Θεσσαλονίκης: θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Κλειδίου Ημαθίας [Φ/Θ 474+500] προς Βέροια (Εγνατία Οδός) ή θα αναστρέφονται προ του σταθμού Διοδίων Κλειδίου [Φ/Θ 469+100] στο ύψος Αιγινίου και στη συνέχεια θα εξέρχονται της Π.Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Κλειδίου Ημαθίας [Φ/Θ 474+500] προς Βέροια (Εγνατία Οδός) και από εκεί:
Είτε μέσω Α/Κ Νησελίου Ημαθίας – Αλεξάνδρεια – Βέροια – Α/Κ Βέροιας – Εγνατία Οδό – Κοζάνη – Ε.Ο. Κοζάνης – Ελασσόνας – Συρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης ως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης Λάρισας, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Είτε μέσω Α/Κ Νησελίου Ημαθίας – Αλεξάνδρεια – Βέροια – Α/Κ Βέροιας – Εγνατία Οδό – Κοζάνη – Ε.Ο. Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Σρικάλων – Λάρισας και εν συνεχεία διά της περιφερειακής οδού Λάρισας – Σρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου.

Στα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, με κατεύθυνση προς Κατερίνη: θα εκτρέπονται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και μέσω Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας –Βέροιας και από τον Α/Κ Βέροιας θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό προς Κοζάνη και από εκεί:

Είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Ελασσόνας – Συρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης ως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης Λάρισας, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Είτε μέσω Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Σρικάλων – Λάρισας και εν συνεχεία διά της περιφερειακής οδού Λάρισας – Σρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου.

Τα Ι.Χ.Ε. και φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους, που προέρχονται από Θεσσαλονίκη και κινούνται επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Kορινού (Φ/Θ 445 ,500) είσοδο Π.Ε.Ο Κατερίνης-Θεσ/νίκης προς Κατερίνη, όπου μέσω Δημοτικής οδού Μουσών – Ισόπεδου Κυκλικού Κόμβου Λιακοπούλου – Ισόπεδου Κυκλικού Κόμβου Λ. Ιασωνίδη – Δημοτικής οδού Φατζόγλου θα εισέρχονται στην ανατολική παράπλευρο της Π.Α.Θ.Ε. και εν συνέχεια θα εξέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Νέας Εφέσσου [Φ/Θ 429+900].

Τα Ι.Χ.Ε. και φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους, που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, με κατεύθυνση προς Κατερίνη, θα συνεχίζουν την πορεία τους, όπου μέσω Δημοτικής οδού Μουσών – Ισόπεδου Κυκλικού Κόμβου Λιακοπούλου – Ισόπεδου Κυκλικού Κόμβου Λ. Ιασωνίδη – Δημοτικής οδού Φατζόγλου θα εισέρχονται στην ανατολική παράπλευρο της Π.Α.Θ.Ε. και εν συνέχεια θα εξέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Νέας Εφέσσου [Φ/Θ 429+900].

Τα Ι.Χ.Ε. και φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους, που θα προέρχονται από Κατερίνη, θα κινούνται μέσω Δημοτικής οδού Μουσών – Ισόπεδου Κυκλικού Κόμβου Λιακοπούλου – Ισόπεδου Κυκλικού Κόμβου Λ. Ιασωνίδη – Δημοτικής οδού Φατζόγλου και εν συνεχεία θα εισέρχονται στην ανατολική παράπλευρο της Π.Α.Θ.Ε. και εν συνέχεια θα εξέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Νέας Εφέσσου [Φ/Θ 429+900]

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, που προέρχονται από Αθήνα και κινούνται επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης: θα εκτρέπονται στον Κόμβο Γυρτώνης Λάρισας [Φ/Θ 365+500] θα κατευθύνονται προς την Ε.Ο. Γυρτώνης- Αμπελώνα – Συρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατία οδό και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο της Π.Α.Θ.Ε μέσω Α/Κ Κλειδίου Ημαθίας [Φ/Θ 474+500] ή μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα κατευθύνονται στην Ε.Ο. Λάρισας – Σρικάλων – Καλαμπάκας – Γρεβενών και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και εν συνεχεία στον αυτοκινητόδρομο της Π.Α.Θ.Ε μέσω Α/Κ Κλειδίου Ημαθίας [Φ/Θ 474+500].

Τα Ι.Χ.Ε. και φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους, που προέρχονται από Αθήνα και κινούνται επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Νέας Εφέσσου [Φ/Θ 429+900] στην ανατολική παράπλευρο της Π.Α.Θ.Ε. προς Κατερίνη, όπου εν συνεχεία μέσω Δημοτικής οδού Φατζόγλου – Ισόπεδου Κυκλικού Κόμβου Λ. Ιασωνίδη – Ισόπεδου Κυκλικού Κόμβου Λιακοπούλου – Δημοτική οδό Σελευκιδών θα εξέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Κατερίνης [Φ/Θ 439].

thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *