ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου

zwdia1ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη σου ανοίγει την όρεξη για ανάληψη πρωτοβουλιών, πρόσεξε μόνον μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως «παραβίαση» από τους άλλους. Κι αν, πάνω στην «φούρια» σου μπορεί να πετύχεις πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την άλλη πλευρά η βιασύνη σου ενδέχεται να προκαλέσει μικροατυχήματα. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα αναμένονται «μάχες» κι ίσως τελικά να δικαιωθείς από ένα ρίσκο που θα πάρεις.

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σου ανοίγει τον δρόμο για νέες κατακτήσεις, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να δημιουργηθούν κάποια… μικρά προβλήματα, είτε λόγω της δικής σου συμπεριφοράς, είτε εκείνης του/της συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη προοιωνίζει εντάσεις και συγκρούσεις στην καθημερινότητά σου, μπορείς όμως και να επωφεληθείς, διοχετεύοντας το ενεργειακό σου πλεόνασμα σε παραγωγή έργου. Κι αυτό όχι μόνον θα σε γλυτώσει από ανεπιθύμητες «παρενέργειες» αλλά επιπλέον θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε έναν στόχο και να τον πετύχεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση.

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν την σταθεροποίηση μιας κατάστασης, αντίθετα μπορεί να διαπιστώσεις ότι μια… τόση δα διαφωνία είναι σε θέση να προκαλέσει μεγάλο «σαματά», θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή,

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη σε κάνει πιο ανυπόμονο/η αλλά και πρόθυμο/η να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες ή μαστορέματα, που ανέβαλες για καιρό. Επιπλέον, αν στον χώρο της εργασίας σου προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις, καλό είναι να μην κοντράρεις «στα ίσα» αλλά να «ρίξεις τους άλλους στο φιλότιμο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κάνοντας την μέρα σου αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ερωτικά

Όσο κι αν η Αφροδίτη στο ζώδιο σου επιθυμεί ήπιες καταστάσεις, ο ενεργός Άρης μπορεί να σε φέρει εν μέσω διεκδικήσεων, οι οποίες μάλιστα έχουν κι ένα έντονο παρασκήνιο. Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψουν αντιζηλίες στην δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, ωστόσο οι όποιες ανησυχίες σου για την εξέλιξη των πραγμάτων, σύντομα θα κοπάσει, αφού θα μπορέσεις να ισοφαρίσεις τις όποιες απώλειες υποστείς. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει μια μίνι αναταραχή στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και να ενδυναμώσει την βούληση σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, θέτοντας άμεσους στόχους.

Ερωτικά

Είτε οι εξελίξεις αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εσένα προσωπικά, το βέβαιο είναι ότι μια… ταραχή θα την περάσεις! Αν πάλι σου προκύψει μια νέα γνωριμία να θυμάσαι ότι οι αρχικές εντυπώσεις δεν θα κρατήσουν για πολύ.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να ανταποκριθείς σε μια σειρά από έκτακτα ζητήματα, δρώντας άμεσα και αποφασιστικά όπου χρειαστεί αλλά και κρατώντας τις… σωστές αποστάσεις από προθέσεις ή συμπεριφορές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άκρως εγωιστικές. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη απαιτεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάποιες ενοχλητικές καταστάσεις είτε στο σπίτι είτε στην δουλειά σου.

Ερωτικά

Έχοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις είναι λογικό να συγκεντρώσεις πολλά κολακευτικά σχόλια από θαυμαστές ή θαυμάστριες αλλά και… φαρμακερά βέλη από όσους/ες σε ανταγωνίζονται. Σε κάθε περίπτωση, μείνε «στο κέντρο σου» και μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη μπορεί να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το αν θα κερδίσεις ή θα χάσεις από αυτό, εξαρτάται άμεσα από τα αντανακλαστικά και τις δεξιότητες σου στην αντιμετώπιση «επειγόντων» περιστατικών. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για την εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, αφού τουλάχιστον οργανικά βρίσκεσαι σε ευαίσθητη φάση.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσθέτει λάμψη και γοητεία, κάτι που μπορείς να «εξαργυρώσεις» άμεσα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Ακόμη όμως κι αν δεν προχωρήσεις, οι «πόρτες» που σου ανοίγονται θα σε βοηθήσουν πολλαπλά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να γίνει το «διαβατήριο» σου για την είσοδο σου σε έναν κοινωνικά «ανώτερο» κύκλο. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να προκύψουν «αρρυθμίες» στις φιλικές σου σχέσεις, με κάποιες απαιτήσεις να σε… ξεπερνούν! Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη σε καλεί να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση, αφού μπορεί να μετανιώσεις σύντομα για κάποια επιλογή σου.

Ερωτικά

Αν επιθυμείς μια ερωτική περιπέτεια με… αβέβαιη συνέχεια, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός! Αν όμως έχεις κατά νου κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, τότε είναι προτιμότερο να μείνεις στις «φιλοφρονήσεις», χωρίς να επιδιώξεις κάτι περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Λέοντα δεν σε αφήνει να… κρυφτείς, ο Άρης στο ζώδιο σου «φορτσάρει» με συνέπεια να κάθεσαι κι εσύ σε «αναμμένα κάρβουνα»! Κι αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να εντείνεις τις προσπάθειες σου σε μια δημιουργική ή παραγωγική κατεύθυνση, επιλέγοντας όμως να κινηθείς σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε γκάφες, είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια.

Ερωτικά

Το «σεξ απήλ» σου βρίσκεται σε,,, δυσθεώρητα ύψη και από αυτήν την άποψη το πρόβλημα σου δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό. Γιατί έλκοντας ακόμη και «ασύμβατους» τύπους υποψήφιων συντρόφων, είναι πολύ εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Στην δουλειά σου φαίνεται να επικρατεί μια κατάσταση του τύπου «ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε», γι αυτό είναι σκόπιμο να μην παρασυρθείς σε επιλογές που δεν είναι διασφαλισμένες, Επιπλέον, η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε έντονες διαφωνίες ή διεκδικήσεις, που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα. Παράλληλα η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα… ακόμη ταξίδι!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενισχύει την αποδοχή σου από τους άλλους κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να κάνεις πιο… συγκεκριμένο το πλεονέκτημα σου! Ιδιαίτερα στην δουλειά σου, αναπτύσσονται και άλλου είδους ενδιαφέροντα, πέραν των επαγγελματικών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Κάποιες πρωτοβουλίες που παίρνουν άτομα του στενού σου περιβάλλοντος μπορεί να μην σε βρίσκουν σύμφωνο/η, να θυμάσαι όμως ότι εκπορεύονται από καλές προθέσεις και δεν χρειάζονται υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σου. Επιπλέον, η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σε ωθήσει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δεν θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν προστριβές και «αναμπουμπούλες»!

Ερωτικά

Οι «σχέσεις- αστραπή» δεν είναι συνήθως του γούστου σου κι από αυτήν την άποψη το πιθανότερο είναι να μην ενδώσεις σε μια «φορτική» ερωτική πίεση που σου ασκείται, εκτιμώντας –και σωστά- πως πρόκειται για κάτι… στιγμιαίο!

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα προδιαθέτει σε μια καθημερινότητα με πολλές «μεταβλητές» κι από αυτήν την άποψη καλό είναι να μην βιαστείς να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, πριν κλείσει ο κύκλος των διαβουλεύσεων και των αντιδράσεων. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή ζημιές, τόσο στο σπίτι, όσο και στην δουλειά σου, γι’ αυτό… ανασκουμπώσου, επιστρατεύοντας τις δεξιότητες σου αλλά και τα μέσα που διαθέτεις για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους διευρύνει το «target group» των ενδιαφερόμενων για σένα κι είναι βέβαιο ότι οποιαδήποτε «αθώα» πρόταση σου γίνει, υποκρύπτει ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον. Ωστόσο η τελική απόφαση είναι δική σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ασχοληθείς με ποικίλες υποθέσεις της καθημερινότητας κι εδώ σίγουρα θα χρειαστείς μια στοιχειώδη ιεράρχηση και οργάνωση των κινήσεων σου, ώστε να μην καταλήξεις σε ένα «χάος» που… δεν συμμαζεύεται με τίποτα! Επιπλέον, οφείλεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

Ερωτικά

Αν δεν έχεις όρεξη για… πολλά-πολλά σήμερα μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση, ύστερα από μια ερωτική «επίθεση» που θα δεχθείς, ίσως μάλιστα από ένα άτομο που θα κάνει κατάχρηση της φιλοξενίας σου. Αν βέβαια το θες κι εσύ, τότε τα πράγματα αλλάζουν!

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *