ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου

zwdia1222ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Από την μια πλευρά, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει πιο παρορμητικό/η στις επιδιώξεις σου και η ουσία είναι ότι η πολιτική του «κτυπάω και φεύγω» θα σου δώσει την δυνατότητα να πετύχεις πολλά, μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο. Από την άλλη όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, απολαμβάνοντας φυσικά προϊόντα.

Ερωτικά
Η ερωτική σου διάθεση κυμαίνεται από πολλή θερμή έως παντελώς αδιάφορη κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να μην θέτεις μακροπρόθεσμους «στόχους» στα προσωπικά σου και να μην… τάζεις «λαγούς με πετραχήλια»!.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα λειτουργήσει ως «βάλσαμο στις πληγές σου», επιτρέποντάς σου να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπιστεύεσαι τον καθένα. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε κάποια επιπλέον έξοδα, θα σου δώσει και την ευκαιρία όμως, να «ισοφαρίσεις» τις όποιες απώλειες.

Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο και τα μέσα να «κερδίσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το θέμα όμως είναι τι… γίνεται μετά, αφού φαίνεται δύσκολο να διατηρηθεί μια σχέση που προέκυψε από ρομαντικές παρορμήσεις της στιγμής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει μια αβεβαιότητα ή αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμήν να σκεφτείς ότι δεν έχεις γύρω σου τους κατάλληλους ανθρώπους. Ωστόσο σύντομα θα διαπιστώσεις ότι οι ανησυχίες σου είναι υπερβολικές, αφού οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν και μάλιστα υπέρ σου.

Ερωτικά
Φαίνεται πως όσα μπορείς να ζήσεις με την δύναμη της φαντασίας σου, είναι πολύ πιο… θελκτικά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να μοιραστείς τα όνειρα σου με τον άνθρωπο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σε κρατήσει μακριά από δραστηριότητες που είχες προγραμματίσει αλλά τελικά όλο αυτό μπορεί να σου κάνει καλό, αφού οι συναντήσεις και οι επαφές που είχες κατά νου δεν θα έφερναν κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Χαλάρωσε λοιπόν και ενίσχυσε περισσότερο τους δεσμούς σου με την φύση, μέσα από μια εκδρομή.

Ερωτικά
Σήμερα δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις, ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάποιες «εκστατικές» ερωτικές στιγμές, το ερώτημα όμως είναι αν τελικά αγαπάς ή… συμπονάς το ταίρι σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν προσφέρεται για οικονομικές συναλλαγές αφού το πιθανότερο είναι να προβείς σε άστοχες επιλογές. Από την άλλη πλευρά όμως ευνοεί δωρεές και χάρες, είτε από, είτε προς εσένα. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη θα σε φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν από κοινού κάποιες επείγουσες καταστάσεις.

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό ανάμεσα σε αυτά που ονειρεύεσαι κι αυτά που σου συμβαίνουν στην πραγματικότητα, ώστε να μην βρεθείς απότομα από τον «παράδεισο» στην «κόλαση»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή να σου φέρει κάποιους… έκτακτους μουσαφίρηδες! Επιπλέον, σε καλεί να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναζητώντας λύσεις για όλα εκείνα που σε πλήγωσαν.

Ερωτικά
Η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπο σου είναι δεδομένη, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Φαίνεται όμως να απουσιάζει η αξιοπιστία, οπότε κράτα τις θετικές εντυπώσεις και… στρίψε α λα γαλλικά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ώστε να ανταποκριθείς επαρκώς σε κάποιες έκτακτες απαιτήσεις. Παράλληλα όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να «αφήσεις χώρο» στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου αλλά και να μην παραλείψεις να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Νιώθεις πως έχεις την δύναμη να πετύχεις πολλά, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πέσεις θύμα εκμετάλλευσης από κάποιον/α που θα σε χρησιμοποιήσει για να πετύχει τους δικούς του/της στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν ευνοεί τόσο τις «εξωστρεφείς» δράσεις, όπου αναμένεται να υπάρξουν εμπόδια ή ακυρώσεις. Αντίθετα όμως αν αποφασίσεις να μείνεις μόνος/η σου ή με συντροφιά ένα πολύ στενό κύκλο ατόμων, θα έχεις την ευκαιρία είτε να έρθεις σε επαφή με το «μέσα σου», είτε να μοιραστείς όμορφες και αισθαντικές στιγμές.

Ερωτικά
Είσαι σε μια φάση όπου «μαζεύεις» υποσχέσεις, ίσως όμως πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ένα πρόσωπο που δεν εκφράζει φανερά τον έρωτα του αλλά είναι εκείνο που μπορεί να σου ταιριάζει περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα! Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπου με την συνδρομή της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οι υποσχέσεις από τους άλλους… περισσεύουν, είναι σίγουρο όμως ότι δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους,, αφού τα περισσότερα από αυτά που λέγονται είναι απίθανο να πραγματοποιηθούν.

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια «θυελλώδη» κατάσταση που υπαγορεύεται όχι τόσο από πραγματικά αισθήματα αλλά από την… έξαψη του κυνηγιού και της κατάκτησης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι συνθήκες δεν σε ευνοούν γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Από την μια πλευρά ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να «έχεις μάτια και στην πλάτη», ενώ από την άλλη, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει σε άστοχες κρίσεις ή μια «απώλεια προσανατολισμού», είτε μεταφορικά, είτε… κυριολεκτικά!

Ερωτικά
Κάποια πράγματα που θεωρούσες ως δεδομένα φαίνεται να μην ισχύουν, κάτι που μπορεί να εντείνει την ανασφάλεια σου και να σε οδηγήσει σε κινήσεις ή επιλογές που θα περιπλέξουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο.

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη εντείνει την μαχητικότητά σου σε ιδεολογικά ζητήματα κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα ικανά να συμβάλλουν δραστικά στην προώθηση των σχεδίων σου. Παράλληλα όμως η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να… μην πιστεύεις όλα όσα σου παρουσιάζονται ως αληθινά, ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Έχοντας την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως να πιστέψεις ότι βρήκες και τον άνθρωπο σου, το πιθανότερο όμως είναι να κάνεις λάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν ποικίλες διεργασίες και επαφές, που παρότι στην πλειοψηφία τους δεν θα έχουν κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα, θα σε βοηθήσουν να αναθαρρήσεις ή να «πάρεις πόντους» στο επαγγελματικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις συνεργασίες σου.

Ερωτικά
Η ροπή σου προς μια «γλυκιά αμαρτία» βαίνει διαρκώς αυξανόμενη κι ίσως τελικά να μην χρειάζεσαι παρά μόνον μια… μικρή και ασήμαντη αφορμή για να ζήσεις μια «ονειρεμένη» περιπέτεια!

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *