ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Παρέλαση πολιτικών και υποψηφίων στη Γουρουνοχαρά του Βασίλη Μιχαλακάκη (εικόνες)

DSC_0650 (Αντιγραφή)Το καφέ – μπαρ ΣΤΑΘΜΟΣ του Βασίλη Μιχαλακάκη διοργάνωσε την ετήσια Γουρουνοχαρά του την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου όπου και φέτος βρέθηκε πλήθος κόσμου (δείτε το ρεπορτάζ κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Όπως ήταν λογικό, δεν ήταν λίγοι και οι πολιτικοί που πέρασαν από την εκδήλωση. Πρώτος και για λίγο πέρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με τη ΝΔ Κώστας Γιοβανόπουλος.

Εκεί και ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας το όνομα του οποίου “παίζει” έντονα για υποψήφιος με το κόμμα Παπανδρέου, Μπάμπης Γκιόνογλου. Βέβαια ο Μπάμπης κάθε άλλο παρά με πολιτική ιδιότητα βρέθηκε εκεί αφού είναι θαμώνας του μαγαζιού και καλός φίλος με τον ιδιοκτήτη.

Με την παρέα του στον Σταθμό και ο ο αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου που όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Στη Γουρουνοχαρά και ο βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης ο οποίος φωτογραφήθηκε στην ίδια παρέα με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νίκο Μπρουσκέλη, το όνομα του οποίου παίζει επίσης για υποψήφιος βουλευτής με τον Γιώργο Παπανδρέου. Βέβαια ο ίδιος όταν ρωτήθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου επί του θέματος, περιορίστηκε στο να απαντήσει “No comment”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *