ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Γιοβανόπουλος: Αλλάζουμε, ξεκινώντας από τον εαυτό μας

GIOVAN (Αντιγραφή)Είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Αναζητώ την Αλήθεια, επιδιώκω την Κοινωνική Συναίνεση, χωρίς διχαστικές ταμπέλες. Το Ελληνικό Κράτος αξίζει να αναγεννηθεί ενεργοποιώντας όλους τους Έλληνες, με λογική, σύμπνοια, με ρεαλιστικές προτάσεις για την αποκατάσταση της Αξιοπρέπειας και της Αυτοπεποίθησης μας.

Tο πολιτικό προσωπικό οφείλει μπολιασμένα να ανασυσταθεί γενναιόψυχα και να δείξει νικηφόρο χαρακτήρα. Τώρα να βρεθούν οι καινοτόμες ηγεσίες του Παραδείγματος που θα χαράξουν την έξοδο από τη δική μας ερυθρά θάλασσα, βαμμένη από το αίμα της τσακισμένης μεσαίας τάξης. Οραματίζομαι την πολιτική ως ένα συναρπαστικό εργαλείο παραγωγής. Να θεσμιστούν ξανά, τίμια, οι κανόνες μιας Αγοράς του επιχειρείν. Να φυλάξουμε Θερμοπύλες, με χαλύβδινο αμυντικό εργαλείο. Να ζήσουμε μία ζωή αισιόδοξη, σε γειτονιές αγάπης, ως άνθρωποι, όχι ως αριθμοί στα κομπιούτερ των δανειστών.

Ζητώ να με επιλέξεις ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία. Συνδράμω να κρατηθεί αναλλοίωτος ο κοινωνικός αρμός και να βρεθεί η καθαρτήρια οδός ανάπτυξης. Το ασφαλιστικό και το μεταναστευτικό, είναι διαρκείς προκλήσεις που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε. Αλλά, από μέσα. Εκεί δίνεται η μάχη. Ο περήφανος αστός να ξανανιώσει έτοιμος να δημιουργήσει. Ο πληγωμένος αγρότης να λατρέψει το υγιές συναιτερίζεσθαι. Η χώρα να σταθεί με αξιοπρέπεια στα πόδια της, πληγωμένη μα πεισματάρα όπως αξιώνουμε ως οικουμενικός λαός.

Είναι ώρα να ηχήσουν τα σήμαντρα της Ενότητας. Να πρυτανεύσει η συμπόρευση, η κρίση να δέσει ανταμωμένες τις παλάμες όλων μας, να την περάσουμε την αναποδιά. Να φανούμε πρωτοπόροι κτίστες Αρχών που θα διδάξουν ξανά την Ευρώπη. Τολμηρά, εργατικά, με κατανόηση και αλληλεγγύη, να δομήσουμε τη συμπαράταξη που θα αντέξει στην επίθεση της παγκόσμιας απληστίας. Ειρηνικά, με πνευματικότητα, εν αριστεία, ιδρύουμε την Ελλάδα των νέων της παραγωγής, των γονέων της αλληλεγγύης.

Ψηφίζουμε αποφασιστικά Νέα Δημοκρατία.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κώστας Γιοβανόπουλος
Υποψ. Βουλευτής Ημαθίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *