ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μήνυμα συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ από την Αλεξάνδρεια – τι είπαν Απατσίδης – Πουρλιοτόπουλος – Τασιόπουλος

pasok (Αντιγραφή)Μήνυμα συσπείρωσης έστειλαν από την Αλεξάνδρεια το απόγευμα της Τετάρτης οι υποψήφιοι βουλευτές και παλαιότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ της πόλης μας στη συγκέντρωση φίλων του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο καφέ Garden.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από την Αλεξάνδρεια Γιάννης Απατσίδης διοργάνωσε συνέντευξη τύπου με καλεσμένα στελέχη του κόμματος, υποψήφιους και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αρχική σκέψη ήταν να παραστεί και ο Γιώργος Φλωρίδης ο οποίος δεν έγινε τελικώς εφικτό να παραβρεθεί αφού υπήρχε η κεντρική ομιλία στη Βέροια και τα χρονικά περιθώρια δεν το επέτρεπαν (Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε στάση στην Αλεξάνδρεια μετά την ομιλία στη Βέροια, διαβάστε το θέμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ).

Στην αίθουσα εκτός του Γιάννη Απατσίδη βρέθηκαν οι συνυποψήφιοί του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Δήμητρα Ζησέκα και Φώτης Καραβασίλης αλλά και η υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.

Τοποθετήθηκαν όλοι στο πάνελ ενώ τον λόγο πήρε και ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Πουρλιοτόπουλος και ο Σπύρος Τασιόπουλος.

Δείτε εικόνες από την συνάντηση καθώς και βίντεο με τις τοποθετήσεις των Γιάννη Απατσίδη, Φώτη Πουρλιοτόπουλου και Σπύρου Τασιόπουλου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *