ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στο Αλεξάνδρεια – Γιδάς (συνέντευξη)

stanisi (Αντιγραφή)Συνέντευξη παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς, η υποψήφια με την Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου στον νομό Ημαθίας, γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση.

Αν και η αρχική σκέψη ήταν να γίνει η συνέντευξη στον νομό μας, τελικώς οι υποχρεώσεις της κ. Στανίση δεν το επέτρεψαν και αναγκαστικά έπρεπε να γίνει τηλεφωνικά. 

Γεννήθηκε στη Νάουσα όπου σε ηλικία 7 ετών μετανάστευσε με τους γονείς της στη Γερμανία. Δύο χρόνια αργότερα η οικογένεια επέστρεψε στη Νάουσα για να φύγει και πάλι στη Γερμανία έναν χρόνο μετά. Επιστρέφει σε ηλικία 17 ετών και πάλι στη χώρα μας όπου ξεκινάει να ασχολείται με το τραγούδι μέχρι και σήμερα.

Η Κατερίνα Στανίση με χαρά και ευγένεια δέχτηκε να μιλήσει στη Δικτυακή μας Πύλη και απάντησε στις ερωτήσεις μας.

Διαβάστε:

Ερ.: Κυρία Στανίση γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική;

Απ.: Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Απόστολο (Γκλέτσο) να είμαι υποψήφια με το κόμμα του, δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη και με μεγάλη μου χαρά. Θεωρώ ότι ο Απόστολος είναι ικανός πολιτικός και το γεγονός πως εκλέγεται για 2 τετραετίες δήμαρχος στον τόπο του δεν είναι τυχαίο. Με εκφράζουν οι σκέψεις και οι τοποθετήσεις τους οι οποίες με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη. 

Ερ.: Τι δεν σας αρέσει στη χώρα μας και θα θέλατε να το αλλάξετε; 

Απ.: Σίγουρα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το θέμα της ανεργίας. Δεν μπορεί να έχουμε τόσους πολλούς άνεργους και πόσο μάλλον νέα παιδιά χωρίς δουλειά στην Ελλάδα. Αν μου δινόταν η ευκαιρία αυτό θα άλλαζα πρώτο. 

Ερ.: Τι θυμάστε από την Ημαθία και τους ανθρώπους της;

Απ.: Θυμάμαι το σπίτι μας, το οποίο ήταν μικρό και φτωχικό όπου ζούσαμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Οι εποχές ήταν δύσκολες και αναγκαζόμασταν να δουλεύουμε από μικροί. Όταν επιστρέψαμε για πρώτη φορά από τη Γερμανία, ήμουν περίπου 12 χρονών, είναι κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί, δούλεψα σε χωράφια της περιοχής με φρούτα και σε εργοστάσιο της Νάουσας. Παρόλα αυτά αγαπάω την Ημαθία, είναι ο τόπος που μεγάλωσα και πρωτοπερπάτησα. Οι άνθρωποι της Ημαθίας είναι φιλόξενοι και φιλότιμοι. Άδειο να είναι το ψυγείο τους, θα βρουν να σε κεράσουν κάτι όταν τους επισκεφτείς. 

Ερ.: Δεν φοβηθήκατε μήπως η υποψηφιότητά σας επηρεάσει την καριέρα σας στο τραγούδι;

Απ.: Όχι, δεν το φοβήθηκα καθόλου. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος γνωρίζει ποια είμαι. Δεν φιλοδοξώ σε κάτι στην πολιτική παρά μόνο αν μπορέσω να αλλάξω προς το καλύτερο στη χώρα έστω κάτι μικρό. 

Ερ.: Ετοιμάζετε κάτι καινούριο στο τραγούδι;

Απ.: Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι το οποίο θα το στείλω σε εσάς για να το προβάλλετε αποκλειστικά στην περιοχή σας. Τους στίχους υπογράφει ο Φώντας Θεοδώρου που έχει γράψει έναν από τους μεγάλους μου ύμνους, το “Σ΄ έχω κάνει Θεό”. 

Ερ.: Κυρία Στανίση κλείνοντας στείλτε ένα μήνυμα στον κόσμο της Ημαθίας πριν τις εκλογές. 

Απ.: Με γνωρίζουν στην Ημαθία και με αγαπούν. Αν με ψηφίσουν θα χαρώ πολύ αν πάλι δεν με ψηφίσουν δεν έγινε κάτι, θα τους αγαπώ και πάλι. 

Ερ.: Καλή επιτυχία. 

Απ.: Σας ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *