ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Σε αγώνες πυγμαχίας ο Διοικητής του Α.Τ. Πλατέος Θέμης Σιδηρόπουλος (βίντεο)

themis (Αντιγραφή)Σε αγώνες πυγμαχίας (μποξ) πήρε μέρος την περασμένη Κυριακή ο Διοικητής του Α.Τ. Πλατέος Ευθύμιος Σιδηρόπουλος. Ο κ. Σιδηρόπουλος συμμετείχε στους αγώνες μαζί με την ομάδα του Α.Σ. ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ της πόλης μας (πλούσιο ρεπορτάζ από τους αγώνες πυγμαχίας στη συνέχεια).

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα που έδωσε ο Διοικητής του Α.Τ. Πλατέος αλλά και το σχόλιο που έγραψε για το θέμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

Όμορφη εμπειρία, δοκιμασία που σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, πόσο μάλλον αν είσαι 50 χρονος και αισθάνεσαι τη χαρά της ζωής μέσα από την νεανική αθλητική άμιλλα και τον συναγωνισμό ενός αγώνα. Το μήνυμα μου προς τους νέους με την δραστηριότητά μου ως αθλητή, ως ανθρώπου και ως θεσμικού εκπροσώπου των Σωμάτων Ασφαλείας, σαφές: Αθληθείτε, βελτιώστε την διάθεσή σας, την ψυχολογία σας, την αυτοεκτίμησή σας μέσα από την άσκηση, βρείτε την ψυχική σας ισορροπία και ενισχύστε το αίσθημα κοινωνικότητάς σας, αισθανθείτε τη χαρά της ζωής όχι μέσα από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το κάπνισμα, το χουλιγκανισμό, την βία. Ο αθλητισμός, το “ευ αγωνίζεσθαι” ως αθλητικό ιδεώδες θα σας ολοκληρώσει ως ανθρώπους χρήσιμους στην κοινωνία και θα διαμορφώσει το χαρακτήρα σας και τις αντιλήψεις σας γύρω από αρχές και αξίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *