ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Χούλιγκανς επιτέθηκαν σε περιπτερά στη Βέροια (φώτο)

police (2) (Αντιγραφή)Με δολοφονικές διαθέσεις κινήθηκε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ στη Βέροια, καθώς επιτέθηκαν σε περιπτερά της πόλης, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας, να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Συγκεκριμένα, χτες το μεσημέρι (21/02), οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να κλέψουν διάφορα πράγματα από περίπτερο της πόλης. Όταν ο ιδιοκτήτης τους κατάλαβε, προσπάθησε να τους αποτρέψει, με αποτέλεσμα κάποιος να τον χτυπήσει στο κεφάλι με γυάλινο μπουκάλι.

Ο περιπτεράς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ από την Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας έγιναν πάνω από δέκα προσαγωγές.

Καλά στην υγεία του ο περιπτεράς

Καλά είναι στην υγεία του ο περιπτεράς της οδού Βενιζέλου (μπροστά από τον Αγ. Αντώνιο) της Βέροιας, που έπεσε θύμα των ληστρικών και δολοφονικών διαθέσεων μεγάλης ομάδας οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι, αφού έκαναν πλιάτσικο στο περίπτερό του, τον ξυλοφόρτωσαν και, όπως καταγγέλλει, το χτύπησαν με μπουκάλι στο κεφάλι.

Η Ασφάλεια Βέροιας έχει κάνει 7 προσαγωγές και κάποιοι από αυτούς αναγνωρίστηκαν από το θύμα και αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του InVeria.gr, οι δράστες θα έρθουν αντιμέτωποι με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών (τουλάχιστον) και ληστεία, αν όχι και για κάτι πιο σοβαρό.

Ήδη έχουν καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες και εξετάζεται όποιο διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό υπάρχει στη διάθεση της Αστυνομίας.

Πηγή: InVeria.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *