ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Επανήλθε ο Βιολογικός της Μελίκης στο δημοτικό συμβούλιο

DSC_0939 (Αντιγραφή)Το θέμα του Βιολογικού της Μελίκης επανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο το βράδυ της Πέμπτης ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Βενιόπουλος. Ο κ. Βενιόπουλος ζήτησε να μάθει τι γίνεται με τον Βιολογικό της Μελίκης.

Ο δήμαρχος στην τοποθέτησή του εκτός των άλλων είπε:

” Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα τα δικά σας.  Εάν προχωρούσαμε τον Βιολογικό, μέχρι την κατασκευή των αγωγών στον Βιολογικό δεν θα είχε μείνει τίποτα, θα είχε την τύχη των αντλιοστασίων. 

Για να πάει το θέμα στο Τεχνικό Συμβούλιο χρειαζόταν προετοιμασία και υπήρχε σχετική καθυστέρηση. Το Τεχνικό Συμβούλιο εκτός των άλλων εξέτασε το χαμηλό ποσοστό έκπτωσης το οποίο θέλω να το πω και να του ακούσουν όλοι, ήταν 0,56%. 

Εμείς θα κατασκευάσουμε το δίκτυο των αγωγών, θα κατασκευάσουμε την αποχέτευση κάνοντας μία καινούρια μελέτη, γιατί διαπιστώσαμε πως στη δική σας μελέτη υπήρχαν φοβερές αστοχίες. Βρισκόμαστε στη διαδικασία να δρομολογήσουμε την μελέτη. Όταν θα είμαστε έτοιμοι να κατασκευάσουμε τους αγωγούς τότε θα δημοπρατήσουμε το έργο. Είναι εφικτός ο σχεδιασμός. Σύντομα η αποχέτευση της Μελίκης θα είναι πραγματικότητα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Κώστα Ναλμπάντη ο οποίος είπε πως ο κ Βενιόπουλος ξέχασε την περιβόητη γούρνα για την οποία έχουν ειπωθεί και γραφτεί τόσα πολλά που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *