ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

“Καμπάνα” από το Ελεγκτικό Συνέδριο στον δήμο Αλεξάνδρειας για τα ανείσπρακτα (βίντεο)

monopoly (Αντιγραφή)Έγγραφο του Ελεγκτικού Συνεδρίου εστάλη πριν από λίγες ημέρες στον δήμο Αλεξάνδρειας στο οποίο αναφερόταν λάθη και παραλείψεις των προηγούμενων διοικήσεων του δήμου σχετικά με το θέμα της είσπραξης των οφειλών.

Την αναφορά έκανε χτες στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης ο οποίος είπε πως η αδιαφορία στις εισπράξεις των οφειλομένων στον δήμο των προηγούμενων διοικήσεων ήταν αυτή που οδήγησε την κατάσταση εδώ.

Την ανάλυση πραγματοποίησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Αλεξόπουλος. Ο κ. Αλεξόπουλος ανέφερε πως θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο για να γίνει η είσπραξη των οφειλών στον δήμο. Δεν θα κάνουμε μικροπολιτική με τα χρήματα του δημότη και είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό, τόνισε ο αντιδήμαρχος.

Δέσμευση του ΑΦΜ όσων χρωστάνε

Ο Νίκος Αλεξόπουλος ανέφερε πως από τις άμεσες ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει ο δήμος είναι η δέσμευση του ΑΦΜ και η κατάσχεση καθώς και ό,τι άλλο προβλέπει η νόμιμη διαδικασία.

Δεν δέχομαι είπε κλείνοντας ο Νίκος Αλεξόπουλος, να με εγκαλεί το Ελεγκτικό Συνέδριο για κεντρικό κατάστημα της Αλεξάνδρειας το οποίο έχει ανείσπρακτα ενοίκια 40.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *