ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Τι λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ για το ατύχημα στη Ρώμη (δήλωση)

xaris (Αντιγραφή)Με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Χάρη Χατζημιχαήλ συναντηθήκαμε πριν λίγο στον χώρο του σχολείου και τον ρωτήσαμε σχετικά με το ατύχημα στη Ρώμη. Μας είπε τα εξής:

Χτες το βράδυ είχαμε ένα ατύχημα από την ομάδα των μαθητών που συμμετέχουν στην εκδρομή της Γ΄ Λυκείου στην Ιταλία. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή το παιδί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ιταλίας. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες που μπορούσαν να γίνουν έτσι ώστε να διευκολυνθεί η κατάσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Οι γονείς του παιδιού πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή φτάνουν στο νοσοκομείο, είναι ενημερωμένοι. Έχουν ειδοποιηθεί Υπουργείο και Δευτεροβάθμια και υπάρχει ετοιμότητα και από τη μεριά της Δευτεροβάθμιας και του Συλλόγου Γονέων και του δήμου. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της εκδρομής συνεχίζεται κανονικά. Τα παιδιά θα έρθουν στην Αλεξάνδρεια όπως είχε προγραμματιστεί. Η κατάσταση είναι κρίσιμη αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε καλά νέα από την Ιταλία. 

Ερ.: Είναι αλήθεια ότι δύο από τους μαθητές θα παραμείνουν στην Ιταλία;

Απ. Είναι καθαρά θέμα γραφειοκρατικών και διαδικαστικών καταστάσεων. Πιστεύω ότι θα προλάβουν και θα γυρίσουν μαζί. Ας ευχηθούμε το παιδί να είναι καλά. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *