ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Τι δήλωσε στο STAR o διευθυντής του 2ου Λυκείου Νίκος Κατσιανίδης

KATSIANIDIS (Αντιγραφή)Ρεπορτάζ: Star.gr​

Σοκ έχει προκαλέσει από το πρωί της Πέμπτης η είδηση ότι μια Ελληνίδα μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, βρέθηκε στο κενό από τον 2ο όροφο ενός ξενοδοχείου της Ρώμης, όπου διέμενε μαζί με τους συμμαθητές της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής!

Το star.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας, κύριο Νίκο Κατσιανίδη ο οποίος ανέφερε: «Οι γονείς της 17χρονης βρίσκονται ήδη στην Ρώμη, στο πλευρό της κόρης τους, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως με το που ενημερωθήκαμε για το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης, ήλθαμε σε επαφή με την οικογένεια της.»

Οι ιταλικές Αρχές έχουν αναλάβει τις έρευνες για τα αίτια της αιματηρής βουτιάς ενώ καταθέσεις δίνουν και οι συμμαθητές της 17χρονης.

«Τα παιδιά επέστρεψαν από βόλτα στο ξενοδοχείο το απόγευμα της Τετάρτης, γύρω στις 18:00. Ανέβηκαν στα δωμάτια τους και στην συνέχεια κατέβηκαν, πιο μετά για να δειπνήσουν… Ήταν το τελευταίο τους βράδυ εκεί και δεν θα έβγαιναν το βράδυ. Τελείωσαν το δείπνο, ανέβηκαν στα δωμάτια τους και τότε έπεσε η κοπέλα».

Η νεαρή μαθήτρια έμενε στο δωμάτιο μαζί με δυο ακόμη φίλες της, οι οποίες δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Τα δωμάτια είναι τρίκλινα. Η κοπέλα έμενε μαζί με άλλα δυο κορίτσια. Δεν ξέρω αν είδαν τι συνέβη. Πάντως αυτή τη στιγμή καταθέτουν στην αστυνομία. Τα παιδιά μαζί με τους καθηγητές θα επιστρέψουν σήμερα, κανονικά».

Της Αλέκας Νικόλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *