ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Υπό σκιά του χαμού της Αναστασίας η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (βίντεο)

ds (Αντιγραφή)Η σημερινή συνεδρίαση γίνεται υπό σκιά ενός λυπηρού γεγονότος, τον άδικο χαμό της 17χρονης μαθήτριας του 2ου Λυκείου. Έτσι ξεκίνησε την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα πως μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ο ερχομός της σορού της μαθήτριας χωρίς να έχει οριστεί ακόμα η συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο Παναγιώτης Γκυρίνης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Αναστασίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος οι τοποθετήσεις τόσο του Φώτη Δημητριάδη, όσο του Γιώργου Σπυρίδη και του Χρήστου Αλευρά που εξέφρασαν και εκείνοι με τη σειρά τους τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της άτυχης μαθήτριας. Ο Χρήστος Αλευράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός πως οι γονείς θέλησαν να χαρίσουν τα ζωτικά όργανα της μαθήτριας, είναι φωτεινό παράδειγμα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλευράς.

Σπυρίδης: Συγκεντρώνουμε ακόμα χρήματα για την οικογένεια

Ο Γιώργος Σπυρίδης θέλησε να ενημερώσει το Σώμα πως ακόμα γίνεται η συγκέντρωση χρημάτων προς την οικογένεια στο δημαρχείο.

Γκυρίνης: Μέχρι την ταφή η συγκέντρωση χρημάτων – το κράτος αδιαφορεί για τον πόνο της οικογένειας

Ο δήμαρχος σε δευτερολογία του ανέφερε πως η συλλογή χρημάτων για την μαθήτρια συνεχίζεται μέχρι την ημέρα της ταφής. Σχετικά με τις 7.000 που αποφασίστηκε να δοθούν στην οικογένεια της μαθήτριας. δόθηκε επιταγή στον πατέρα μαζί με τα όποια χρήματα συγκεντρώθηκαν από πρωτοβουλίες των πολιτών. Δυστυχώς, συμπλήρωσε ο δήμαρχος, από τις 7.000, ο πατέρας πήρε στα χέρια του περίπου 5.700 ευρώ από οφειλές προς το κράτος το οποίο φαίνεται ότι βάζει την τσιμπίδα του, αδιαφορώντας για τον πόνο της οικογένειας και την κίνηση του συμβουλίου, είπε κλείνοντας ο Παναγιώτης Γκυρίνης.

Δείτε το βίντεο με την πρώτη τοποθέτηση του δημάρχου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *